Digimon-roolipelisarja Cyber Sleuth paketoidaan uusille alustoille, kokonaan uusi Digimon Survive -peli myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Digimon-roolipelisarja Cyber Sleuth paketoidaan uusille alustoille, kokonaan uusi Digimon Survive -peli myöhästyy

7.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Digimon, Digimon Story, Cyber Sleuth, Digimon Survive, JRPG, Bandai Namco

Bandai Namcon ja Media.Visionin työstämät Digimon Story: Cyber Sleuth -roolipelit ovat tulossa uusille alustoille. Lokakuun 18. päivä pc:llä ja Switchillä nähdään Digimon Story: Cyber Sleuth Compete Edition, joka sisältää sekä ensimmäisen sarjan osan että sen seuraajana toimineen Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memoryn.

Alunperin kaksikko on ollut peräisin Vitalta ja PlayStation 4:ltä. Ensimmäinen Cyber Sleuth nähtiin lännessä helmikuussa 2016, kun jatko-osan julkaisu tapahtui täällä tammikuussa 2018.

Paketin julkistus tapahtui Los Angelesin Anime Expossa järjestetyssä Digimon-paneelissa. Samassa yhteydessä vahvistettiin, että taktikointivetoinen Digimon-seikkailu Digimon Survive saadaan ulos PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle sittenkin vasta vuoden 2020 puolella.

Uuden Digimon Story -pelin on kerrottu olevan myös tekeillä. Sen ei ole määrä olla osa Cyber Sleuth -sarjaa, mutta juuri muuta siitä ei toistaiseksi tiedetä sen lisäksi, että se sijoittuu niin digitaaliseen kuin oikeaan maailmaan.

Lähde: RPG Site (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Parempi myöhään kun ei milloinkaan, halusin Cyber Sleuthia kovasti PC:lle ja nyt kun se tulee vielä Switchillekin, pitää tehdä hankala päätös version valinnan suhteen - ellen sitten osta molempia.