Digimon-roolipelisarja Cyber Sleuth paketoidaan uusille alustoille, kokonaan uusi Digimon Survive -peli myöhästyy

Vuoropohjaista Digimon-roolipelattavaa tuodaan vielä niin pc:lle kuin Switchillekin.

7.7.2019 10:43

Bandai Namcon ja Media.Visionin työstämät Digimon Story: Cyber Sleuth -roolipelit ovat tulossa uusille alustoille. Lokakuun 18. päivä pc:llä ja Switchillä nähdään Digimon Story: Cyber Sleuth Compete Edition, joka sisältää sekä ensimmäisen sarjan osan että sen seuraajana toimineen Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memoryn.

Alunperin kaksikko on ollut peräisin Vitalta ja PlayStation 4:ltä. Ensimmäinen Cyber Sleuth nähtiin lännessä helmikuussa 2016, kun jatko-osan julkaisu tapahtui täällä tammikuussa 2018.

Paketin julkistus tapahtui Los Angelesin Anime Expossa järjestetyssä Digimon-paneelissa. Samassa yhteydessä vahvistettiin, että taktikointivetoinen Digimon-seikkailu Digimon Survive saadaan ulos PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle sittenkin vasta vuoden 2020 puolella.

Uuden Digimon Story -pelin on kerrottu olevan myös tekeillä. Sen ei ole määrä olla osa Cyber Sleuth -sarjaa, mutta juuri muuta siitä ei toistaiseksi tiedetä sen lisäksi, että se sijoittuu niin digitaaliseen kuin oikeaan maailmaan.

Lähde: RPG Site (1), (2)

Lisää luettavaa