Disgaea 6, Rune Factory 5 ja Ori-loikinnan yllätysjulkaisu – uusi Nintendo Direct tarjosi taas läjän julkistuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Disgaea 6, Rune Factory 5 ja Ori-loikinnan yllätysjulkaisu – uusi Nintendo Direct tarjosi taas läjän julkistuksia

17.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Nintendo Direct, Rune Factory 5, Ori and the Will of the Wisps, Nintendo, Direct, Disgara 6, Balan Wonderworld

Uusi minimuotoinen Nintendo Direct -lähetys järjestettiin taas näin torstaina keskittyen tällä kertaa kolmansien osapuolien pelitarjontaan. Kerroimmekin jo niin kahdesta uudesta Monster Hunter -pelistä kuin Hadesin yllätysjulkaisusta, mutta mahtuipa mukaan myös muitakin julkistuksia.

Kokonaan uutena pelitapauksena Direct-lähetys toi julki rakastetun Disgaea-roolipelisarjan uuden osan. Disgaea 6; Defiance of Destiny ilmestyy lännessä Switchille tulevan kesän aikana, kun taas Japaniin se ilmestyy niin Switchille kuin PlayStation 4:lle tammikuussa. Julkaisija NIS American mukaan sillä ei ole ainakaan toistaiseksi mitään kerrotaavaa PS4-version saapumisesta länteen.

Muuten lähetyksessä tuotiin ensimmäistä kertaa paremmin näytille Harvest Moon -sarjan poikiman Rune Factory -roolipelisarjan viides osa. Tällä kertaa kolmiulotteisuuden varaan rakennettu peli nähdään Switchillä vuoden 2021 aikana.

Sonic the Hedgehog -luojien uusi tasoloikkapeli Balan Wonderworld sai sekin päiväyksen. Teos nähdään Switchin ohella PlayStation 5:llä, Xbox Series X/S:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Onelle ja pc:llä 26. maaliskuuta.

Tuloaan Switchille tekevät vielä myös joulukuun 4. päivä rytmikuntoilupeli Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise ja jossain vaiheessa loppuvuotta Sniper Elite 4. Tänään torstaina tarjolle saatiin lisäksi yllätysjulkaisuna Xboxilta ja pc:ltä tuttu Ori and the Will of Wisp, jonka Switch-julkaisusta on vastannut alustalla iam8bit.

Kokonaisuudessaan lähetys on tsekattavissa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kiva nähdä Rune Factory 5:stä viimein kuvaa, peli on ottanut graaffisesti suuren loikan neloseen verrattuna. Harmi että odotusta on vielä noin kauan, mutta sen ymmärtää kun overhead-pelisarjasta tuli nyt oikeasti kolmiulotteinen.