EA-pomo lupaa: ajopelikehittäjä Codemasters säilyttää identiteettinsä EA:n sisällä Respawnin tavoin – "mahtava luova osaaminen on kaikki kaikessa tällä alalla" / Uutiset / pelaaja.fi

EA-pomo lupaa: ajopelikehittäjä Codemasters säilyttää identiteettinsä EA:n sisällä Respawnin tavoin – "mahtava luova osaaminen on kaikki kaikessa tällä alalla"

18.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Codemaster, ea, F1, Respawn, Respawn Entertainment, Andrew Wilson, Electronic Arts,

Electronic Artsin omistukseen alkuvuodesta siirtyneen Codemastersin ei ole tarkoitus vain sulaa kylmästi osaksi uutta emoyhtiötään ja menettää näin oma yksilöllisyytensä. Tuoreessa haastattelussa MCV-sivuston kanssa EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson on todennut, että yhtiö katsoo uusinta hankintaansa samalla tavoin kuin Respawn Entertainmentia, joka on saanut ylläpitää oman identiteettinsä pelijätin sisällä.

– Mahtava luova osaaminen on kaikki kaikessa tällä alalla. Emme näe juuri etuja sellaisen uudelleeniskostamisessa, vaan haluamme tarjota heille pääsyn kaikkiin niihin asioihin, joita me saamme asemamme myötä, Wilson selittää.

EA-pomon mukaan yhtiö näkee itsensä "mahdollisuuksien tarjoana", jolla on antaa niin teknologiaa, markkinointivoimaa kuin pelaajaverkostojaan Codemastersin käyttöön. Wilson kuvaileekin EA:n hallussa olevia resursseja "komeroksi", joka on avoimesti Codemastersin ulottuvilla.

– Ajattelemme tätä niin kuin teemme Respawninkin kanssa, eli annamme Codemastersille avaimet komeroon ja he voivat tulla ottamaan siitä mitä he tarvitsevat voiden kuitenkin jatkaa omana itsenään olemista, sillä se on asia, joka on tehnyt erityisiä alunperinkin, Wilson jatkaa.

EA:n ja Codemastersin ensimmäiseksi isommaksi yhteisjulkaisuksi on muodostumassa tällä hetkellä Formula 1 -ajopelisarjan uusin osa F1 2021. Pelin on määrä ilmestyä kauppoihin heinäkuussa. Siitä paljastettiin hiljattain Deluxe-erikoisversio, joka tuo pelin My Team -tilaan värvättäväksi seitsemän entistä Formula 1 -tähtikuskia.

Lähde: MCV

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.