Ensimmäinen PS5-pelikotelo tuotiin julki – näin Spider-Man: Miles Morales flengaa kauppojen hyllyille / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäinen PS5-pelikotelo tuotiin julki – näin Spider-Man: Miles Morales flengaa kauppojen hyllyille

9.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15
Spider-Man: Miles Morales, Spider-Man, Miles Morales, Insomniac Games, PlayStation Studios,

Sony on paljastanut Spider-Man: Miles Moralesin kansitaiteen ja näin ensimmäistä kertaa myös sen, miltä PlayStation 5 -pelien kotelot ovat näyttämässä, kun ne löytävät lopulta tiensä kauppojen hyllylle.

Kuten PlayStation 5:n logosta saattoi jo ehkä päätellä, ei PlayStation 4 -pelikoteloihin olla tekemässä mitään massiivisia eroja. Erottavin tekijä koteloissa on niiden yläreunus, jossa musta PS5-logo loistaa valkoisella taustalla, kun PS4:llä logo oli valkoinen ja tausta sininen.

Spider-Man: Miles Moralesin myötä Sonyn peliosaston tuore PlayStation Studios -logo pääsee sekin vielä töihin. Logolla kuvastetaan niin sekä Sonyn omien studioiden pelejä että sen julkaisemia nimikkeitä. Miles Moralesin tapauksessa Insomniac Games on osa Sonyn studioperhettä.

Spider-Man: Miles Morales nähdään PlayStation 5:llä vielä loppuvuoden aikana.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Yäk. Olisi nyt vähän enemmän panostettu.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Hyi kun on ruma pelikansi.

Käyttäjän rap kuva
rap

Hyvältä tuo minusta näyttää. Erottuu hyvin hyllyssä kun PS5 lukee mustana valkoisella pohjalla.

Käyttäjän Pietu kuva
Pietu

Todella upeannäköinen. Yksi tyylikkäimmistä kansista koskaan.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Aivan hemmetin ruma kun tossa ylhäällä pitää olla tuo valkoinen alue

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Mikähän olis sitten hyvän näköinen kotelo? Pääasia kuitenkin, että erottuu hyllyssä selkeästi muiden alustojen peleistä. PS4 sininen, PS3 musta, Switch punainen ja niin edespäin. Toimii.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä kotelon värityksessä sinänsä ole vikaa ja tekee sen mihin selvästi pyrittykin, eli mukailee konsolin väritystä. Konsolin väritys taas...

Miles Moralesin kansi on taas perusvarma eli se sataan kertaan nähty hämis flengailemassa hämisasennossa. Kuinkahan monesti pelkästään sarjisten kannessa on joku vastaava ollut?

Käyttäjän Erkkade kuva
Erkkade

Ihan hirvee sekamelska. Jos kerran käyttää valkoista, niin olisivat edes vaihtaneet kotelot UHD-leffojen tyyliseksi, eli mustaksi. Tai kotelo olisi voinut olla valkoinen tai läpinäkyvä. Nyt oli kyllä todella laiska ratkaisu käyttää samaa koteloa kuin PS4:kin. Odotin rohkeampaa tyyliä myös uuden sukupolven pelien koteloissakin, kun kerran Sony painottaa sukupolvien suurta hyppäystä. Nyt se näyttää vain PS4-peliltä, jossa on käynyt väritys moka, eli sininen panta on vaihtanut väriä valkoiseksi. Yök. Toivottavasti Xbox onnistuu paremmin koteloiden ulkoasujen suhteen, sillä Xbox One kotelot ovat mahtavia.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Samantyylinen kuin PS4:n Spidermanin kansi: hämis yksiväristä taustaa vasten hämismaisessa asennossa. Pelkistetyssä tyylissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta kummastakin kannesta tulee mieleen kuin ne olisi suoraan otettu jostain animaattorin työkalupakista ja lätkäisty kanteen.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Pauli4x4

Mikähän olis sitten hyvän näköinen kotelo? Pääasia kuitenkin, että erottuu hyllyssä selkeästi muiden alustojen peleistä. PS4 sininen, PS3 musta, Switch punainen ja niin edespäin. Toimii.

Tässä esimerkkiä hienoista kansista

Resitance
Doom
Spec Ops
Ico
Far Cry 4
Half-Life 2

Nostoja