Epic Games nöyrtyi tavallaan – Among Us -kehittäjät saivat viimein tunnustusta tuoreesta Fortnite-pelitilasta / Uutiset / pelaaja.fi

Epic Games nöyrtyi tavallaan – Among Us -kehittäjät saivat viimein tunnustusta tuoreesta Fortnite-pelitilasta

12.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
epic games, Among Us, Fortnite, Impostors, InnerSloth

Epic Games on antanut ensimmäisen kerran tunnustusta hittipeli Among Usille ja sen tehneelle Innersloth-kehittäjälle Fortniten uuden Impostors-pelitilan innoittamisesta.

Impostors teki debyytin Fortniten sisuksissa aiemmin elokuussa ja oli idealtaan sekä termeiltään erittäin läheinen kopio Among Usin tarjoamasta petospeliformaatista. Samankaltaisuus ei pelkästään herättänyt huomiota pelaajien joukossa, vaan myös Innerslothin työntekijät päätyivät harmittelemaan, miten Epic oli hoitanut asian.

Nyt osana Impostors-tilan saamaa tuoreinta päivitystä Epic on ilmaissut päivityksen sisältöä listaavissa yksityiskohdissa, että Impostors on juurikin Innerslothin kehittämän Among Usin innoittama tekele. Ilmeisesti maininta on myös vain alkua tulevalle, sillä tuoreissa Twitter-kirjoituksissa niin Innersloth kuin Epic vihjailevat, että jonkinlainen yhteistyöhanke olisi sekin tulossa.

Lähde: Fortnite (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Kehtaavatkin valittaa kun itse kopioivat pelinsä space station 13 pelimuodosta.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus rautahuilu

Kehtaavatkin valittaa kun itse kopioivat pelinsä space station 13 pelimuodosta.

Heh, amerikan mallin mukaisesti idean omistaa se, joka ensimmäisenä tekee sillä rekkakuormallisen rahaa. Koska sillä rahalla voi tarvittaessa jyrätä idean alkuperäisen kehittäjän oikeudessa.