Fallout 76 -modeja ei vieläkään tueta – edelleen kehittäjien suunnitelmissa / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76 -modeja ei vieläkään tueta – edelleen kehittäjien suunnitelmissa

18.06.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
1
Fallout 76 mod

Fallout 76 on julkaisustaan asti ollut peliyhteisön hampaissa. Arvostelumenestystä ei ole tullut eikä aiemmin vihjailtua moditukea ole saatu aikaiseksi. Kehitysohjaaja Chris Mayer kuitenkin vakuuttelee, että se on yhä suunnitelmissa.

– Tiedämme, että modaaminen on tärkeää Bethesdan pelaajayhteisölle. Se on peleissämme asia, jota ihmiset rakastavat, Mayer sanoo.

Osasyy modituen puuttumiseen ovat Bethesdan tekemät muutokset pelin palvelinympäristöön. Kaiken myllerryksen keskellä Bethesda on siirtynyt kokonaan käyttäjäpohjaisiin palvelimiin.

– Jouduimme muuttamaan järjestelmän toiminnan täysin, koska nyt data kulkee käyttäjältä meidän palvelimellemme vahvistettavaksi ja sitten takaisin käyttäjälle, Mayer selventää.

Moditukea Bethesda ei voi nykyisellä palvelinmuodolla tarjota. Se edellyttää pelaajien itse pyörittämiä yksityispalvelimia. Mayer vihjaakin, että ne ovat tuloillaan. 

– Pelaajat saavat mahdollisuuden muuttaa enemmän asioita, kun alamme työstämään yksityisiä palvelimia. Se on prosessi, joka täytyy toteuttaa askel askeleelta. Haluamme kuitenkin ehdottomasti tehdä sen.

Ihan lähipäivinä moditukea ei kannata odotella. Tällä hetkellä prioriteettina on todennäköisesti peliä vielä vaivaavien bugien korjaaminen ja jo luvatut sisältöpäivitykset.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Erikoista että modeja edes harkitaan - erityisesti jos eivät vaadi mitään erillistä välikättä, joka imaisee prosenttiosuuden niistä tai jotain. Eiköhän tästäkin joku lisäshow vielä saada tähän saagaan.