Fallout 76:n Wastelanders-päivityksestä pelikuvaa – esittelyssä pelialueita ja tekoälyhahmoja / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76:n Wastelanders-päivityksestä pelikuvaa – esittelyssä pelialueita ja tekoälyhahmoja

1.03.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
5
Fallout 76 Wastelanders

Bethesda esitteli Fallout 76:n tulevan Wastelanders-päivityksen myötä peliin tulevia uudistuksia Bethesda Game Days -livestriimillään. Vajaat puoli tuntia kestäneen osion aikana tutustuttiin muun muassa uusiin tekoälyhahmoihin, dialogipuihin ja pelialueisiin.

Kuten jo päivityksen julkistuksen yhteydessä kerrottiin, keskustelukumppaneiksi kelpaavat tekoälyhahmot tekevät paluun pelisarjaan Wastelandersissa. Samalla palaavat myös keskusteluissa käytettävät dialogipuut, joista pelaaja valitsee sen mitä haluaa tekoälyhahmolle sanoa. Vaihtoehdot määräytyvät pelaajan hahmon kykypisteiden mukaan, ja tarjolla on myös negatiivisia vaihtoehtoja, jotka korostavat tietynlaisten kykypisteiden vähäistä määrää ja pelihahmon osaamattomuutta kyseisellä osa-alueella. 

Uusista tekoälyhahmoista esiteltiin The Wayward -baaria pyörittävä Herttuatar ja myös baarista löytyvä ghouli nimeltään Mort. Mortilta pelaaja voi oppia lisää leirinsä rakentamisesta.

Tulossa on myös kaksi uutta kaupunkia. Näistä kuitenkin esiteltiin vain Länsi-Virginian korkeimmalle kohdalle, Spruce Knobille, rakennettua Foundatonia.

Wastelanders lisää peliin myös kaksi uutta päätehtävää, joista pelaaja voi suorittaa loppuun vain yhden, vaikka molempia on mahdollista edistää tiettyyn pisteeseen asti. Bethesda on myös lisännyt mukaan tilanteita, joissa pelaajat tekevät tarinaan vaikuttavia valintoja, jotka ovat Bethesdan mukaan pelaajakohtaisia.

Päivityksen mukana peliin tulee myös jousipyssy. Uutta asetta esiteltiin tehtävässä, jossa pelaaja puolustaa tunneleiden läpi matkaavaa karavaania ryöväreiltä.

Wastelanders julkaistaan 7. huhtikuuta. Samalla Fallout 76 tulee saataville myös Steamin kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Tikulla silmään joka vielä uskoo näihin Bethesdan valheisiin

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus frozen

Tikulla silmään joka vielä uskoo näihin Bethesdan valheisiin

Tai antaa tehdä peliä niille jotka siita nauttivat ja pelaavat.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Kyl mä lähtisin posin kautta. Peliä tuskin kukaan hullu enää ostaa, joten kaikki kehitys on nyt niille uhreille, jotka paskaan kätensä alunperin tyrkkäsivät.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus mur72

posin kautta.

Ei mitään itse kirjoittajaa vastaan mutta voi hyvänen aika että on ärsyttävä lyhenne taas pitänyt keksiä. Vai jäikö tuolta t pois ja piti mennä postin kautta?

Käyttäjän mur72 kuva
mur72
Lainaus zappah

[quote="mur72"]posin kautta.[/quote]Ei mitään itse kirjoittajaa vastaan mutta voi hyvänen aika että on ärsyttävä lyhenne taas pitänyt keksiä. Vai jäikö tuolta t pois ja piti mennä postin kautta?

Posi/Nega, eiks nää oo ihan hip? Setä on jossain kuullut ja yrittää kuulostaa nuorekkaalta. Sorge.

Nostoja