FIFA 21 -pelaajat voivat nyt katsastaa korttipakettien sisällön ennen ostoa / Uutiset / pelaaja.fi

FIFA 21 -pelaajat voivat nyt katsastaa korttipakettien sisällön ennen ostoa

19.06.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Fifa 21, Ultimate team, FUT, kortti, EA

EA tarjoaa FIFA 21 -pelaajille tilaisuuden katsastaa Ultimate Team -korttipakettien sisällön ennen ostoa.

Varsinaiseksi rahasammoksi muodostuneessa FIFA Ultimate Team -pelimuodossa pelaajat voivat rakentaa joukkuettaan ostamalla korttipaketteja oikealla rahalla tai pelaamalla ansaituilla pisteillä. Tavanomaisesti korttipakettien sisältö on ollut pääosin mysteeri ennen ostopäätöksen tekemistä, mutta uudistuksen myötä pelaajat voivat esikatsella pakkauksen sisältöä ennen ostoa. Esikatselutoiminnolla pelaajat näkevät kaikki pakkauksen kortit ja voivat tehdä ostopäätöksensä niiden perusteella. Esikatseltu pakkaus säilyy tarjolla määrätyn ajan ennen sisällön vaihtumista, joten päätöstään voi myös harkita esikatselun jälkeen.

Uudistus on osa Festival of FUTball -tapahtumaa, jonka jälkeen tarjolle tulee myös muita korttipakettivaihtoehtoja. EA ei ole toistaiseksi kertonut, onko kyse pysyvämmästä muutoksesta FIFA Ultimate Teamin toimintaan.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Damage control, Epic teki saman Fortniten lootalaatikoiden kanssa. Muutosta ei olisi tapahtunut jos hallitukset ympäri maailmaa ei hengittäisi EA:n niskaan. Tässä vaiheessa tulivat tulokseen että "some money is better then no money".

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Kuten aiemmissa vastaavissa ratkaisuissa, niin PR-temppuhan tämä vain loppupeleissä on. Tämä siirtää todellista ostoa vasta seuraavalle pakkaukselle, eli turhahkoja kortteja sisältävä pakkaus ostetaan, sillä seuraavassa pakkauksessa voisikin olla jotain tarpeellista.