Final Fantasy VII Remake käynnistyy PS4:llä maaliskuussa – lisää videokuvaa paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII Remake käynnistyy PS4:llä maaliskuussa – lisää videokuvaa paljastettu

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Final Fantasy VII Remake saapuu PlayStation 4:lle 3. maaliskuuta 2020. Square Enix vahvisti päiväyksen ensin osana Los Angelesissa pidettyä peliä käsittelevää konserttia, jossa julki tuotiin myös uusi lyhyt traileri.

Square Enix ei ole ollut toistaiseksi järin selkeä asian suhteen, mutta näillä näkymin päiväys koskee vasta jonkinlaista ensimmäistä palasta Final Fantasy VII:n uusioversiosta. Jo pidemmän aikaa puhe on ollut siitä, että uusioversion julkaisu tapahtuisi osissa, minkä puolesta puhuu kovasti myös se, että uusin trailerikin keskittyy aivan seikkailun alkuhetkiin.

Lisätietoja Final Fantasy VII Remakesta on tarkoitus kuulla varhain tiistaiaamuna Suomen aikaan Square Enixin E3-lehdistötilaisuudessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Vaikka odotan peliä suurella mielenkiinnolla ostan pelin vasta kokonaisena, ehkäpä peli on kokonaisena sitten PS5:llä.

Käyttäjän Locke kuva
Locke
Lainaus Angel of Death

Vaikka odotan peliä suurella mielenkiinnolla ostan pelin vasta kokonaisena, ehkäpä peli on kokonaisena sitten PS5:llä.

Aikalailla samoilla linjoilla. En alunalkaenkaan pitänyt episodipohjaisesta toteutuksesta enkä pidä edelleenkään. Peli menee ostoon vasta, kun kaikki palaset on saatavilla.

Muutenhan tää FFVII Remake näyttää varsin hyvältä. Huomenna tiedämme vielä enemmän. En malta odottaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Sama juttu, ostan vasta kun koko peli on yksissä kansissa. Olettaen, että Tifaa ei ole raiskattu samaan tyyliin kun Dark Queeniä uudessa Battletoads-pelissä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Hidsi. Jotenkin olin siinä käsityksessä, että episodimaisuudesta olisi luovuttu, mutta ei sitten ilmeisesti olekaan. Eli peli tulee osina kuitenkin. Komppaan itsekin edellisiä, eli kiinnostaa vain kokonaisena pakettina, ei osissa.

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Vielä saa odotella.. Kokonaisena vasta päätyy omaan hyllyyn.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minulla ei ole selkärankaa odottamieni pelien suhteen. En jaksa vuositolkulla kokonaista odottaa. Menee siis heti ostoon.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Riippuu ihan minkä kokoisia ovat nämä episodet ja tämä tulee vaikuttamaan meneekö hankintaan heti vai ei.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Pahin pelko on oikeastaan se että porukka odottaa juurikin kokonaista pakettia. Koska jos näin käy, S-E joko laskee tuotantoarvoja rajusti, leikkaa pelistä pirusti pois tai jättää julkaisematta kokonaan. Yksi syy episodimaisuuteen on että näin isoa peliä ei vaan voi tehdä nykystandardein kerralta. Liian kova taloudellinen riski.

Itse ostan heti julkaisussa, jo tuen vuoksi. Vaikka ei sillä, jos peli on hyvä, ostan ne todennäköisesti seuraavallekkin sukupolvelle :D Jos episodeja on enemmän kuin kaksi, ei ne kaikki tälle sukupolvelle todennäköisesti ehdikkään ja pitäähän ne samalle alustalle kaikki lopulta saada.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Paljastettiinkos tämä ensimmäistä kertaa 2015..? Ja nyt kun porukka saa julkaisupäivän, niin te vieläkin odotatte... eieieiei! Siis jos tätä nyt yhtään on odottanut... edes hitusen, niin tottakai tämä ostetaan 03.03.2020. Eihän tästä asiasta ole mitään epäselvyyttä... ja episodihommelihan on ollut tiedossa vaikka ja kuinka kauan. Ja 12 tunnin kuluttua olemme asiasta vielä viisaampia.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Toivoin aiemmin, että episodimainen julkaisu tarkottaisi FF7 Remaken kohdalla sitä, että peli julkaistaisiin esimerkiksi kahdessa osassa. Sen sijaan trailerit ovat esitelleet lähinnä pelin ensimmäistä parituntista ja julkaisupäiväkin ensimmäiselle osalle on jo ilmoitettu. Pahasti näyttää siis siltä, että peli on pilkottu loppujen lopuksi hyvinkin moneen osaan. Saa nähdä, milloin peli on kokonaisuudessaan ulkona.