Final Fantasy VII Remaken myyntimenestyksestä on saatu ensimmäiset maistiaiset. Square Enix on ilmoittanut, että ensimmäisen kolmen päivän aikana peliä toimitettiin maailmalle ja myytiin digitaalisesti yhteensä 3,5 miljoonaa kappaletta.

Lehdistötiedotteessaan Square Enix hehkuttaa erityisesti digimyyntien olleen poikkeuksellisia ja jatkavan yhä myös kasvuaan.

Vertailukohtana Final Fantasy XV:n toimitusten ja digimyyntien kerrottiin yltäneen päivässä viiteen miljoonaan kappaleeseen, kun peli julkaistiin sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle marraskuussa 2016. Menestys oli tuolloin ennätyksellinen sarjalle.

Final Fantasy VII Remake julkaistiin PlayStation 4:lle virallisesti huhtikuun 10. päivä, joskin koronapandemian aiheuttamien logistiikkahaasteiden kera. Tästä johtuen monet saattoivat saada pelin fyysisen kappaleen joko normaaliin nähden hieman etuajassa tai jopa myöhässä.

Final Fantasy VII Remake ei nimestään huolimatta ole suora uusioversio alkuperäisestä Final Fantasy VII -roolipelistä, vaan toimii alkuna uudelle uusioversiosarjalle. Ensimmäinen osa kattaa klassikon Midgar-osuuden, kun taas tulevien osien sisällöstä tai määrästä ei toistaiseksi ole vielä kerrottu.

Final Fantasy VII Remake on vuoden ajan PlayStation 4:n yksinoikeus. Sen mahdollisia muita versioita ei ole kuitenkaan vielä julkistettu.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa