Final Fantasy XVI luottaa toimintaan, mutta tarinasta kiinnostuneitakaan ei unohdeta – aikuisuus ja sen haasteet keskeisiä innoittajia / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XVI luottaa toimintaan, mutta tarinasta kiinnostuneitakaan ei unohdeta – aikuisuus ja sen haasteet keskeisiä innoittajia

22.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Final Fantasy 16, Final Fantasy XVI, final fantasy, Naoki Yoshida, square enix

Final Fantasy XVI -tuottaja Naoki Yoshida on tarjonnut varovaisia uusia yksityiskohtia roolipelistään osana tuoretta Tokyo FM -radiohaastattelua.

Haastattelussa Yoshida vahvistaa, että Final Fantasy XVI:sta on tulossa "kovin toimintapainotteinen", mutta että suunnitteilla on myös oma tilansa pelaajille, jotka haluavat keskittyä nimenomaan tarinalliseen antiin. Tarkempia yksityiskohtia tästä ei ole saatu, mutta olettaa voisi, että Yoshida puhuu vapaavalintaisesta vaikeustasosta. Tuottaja myös antaa ymmärtää, että pelin toiminnasta on määrä saada sen verran sujuvaa, että toimintapelitaitojaan kyseenalaistavien ei pitäisi liiemmälti pelätä.

Mitä tulee Final Fantasy XVI:n tarinaan, on Yoshida nostanut esiin halunsa käsitellä enemmän aikuisuuteen ja sen mukanaan tuomiin vaikeuksiin liittyviä teemoja, jotka voisivat olla samaistuttavia oikean elämän "hyviä ja pahoja asioita" kohdanneille. Yoshida taustoittaa ajatusta sillä, kuinka moni Final Fantasy -pelaaja on kasvanut aikuisuuteen pelisarjan parissa. Hän esimerkiksi itse edustaa sukupolvea, joka on kokenut kaikki Final Fantasyt järjestyksessä ja lähentelee nyt 50 vuoden ikää.

Final Fantasy XVI:llä ei toistaiseksi ole minkäänlaista julkaisuikkunaa. Viime syyskuussa paljastettu peli tekee parhaillaan matkaa PlayStation 5:lle. Sen maailmasta ja hahmoista voi lueskella enemmän tästä.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja