Formula 1 jatkuu vielä ainakin virtuaalisesti! F1 2020 paljastui ja päivättiin kesälle / Uutiset / pelaaja.fi

Formula 1 jatkuu vielä ainakin virtuaalisesti! F1 2020 paljastui ja päivättiin kesälle

15.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Formula 1, F1, Codemasters, F1 2020, ajopeli, julkaisupäivä, 10. heinäkuuta

Tämän vuoden Formula 1 -kauden järjestäminen on vielä kaikkea muuta kuin selvä asia, mutta se ei estä uuden virallisen F1-pelin tuloa. Brittikehittäjä Codemasters on vahvistanut, että F1 2020 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Windows-koneille ja Stadialle heinäkuun 10. päivä.

Uutukaista hehkutetaan Codemastersin tähän asti isoimmaksi F1-peliksi, minkä suhteen apua tarjoaa varsinkin kokonaan uusi My Team -tila. Siinä pelaajat luovat oman formulatiiminsä muiden jo olemassaolevan kymmenen tallin lisäksi ja lähtevät luotsaamaan sen menestykseen perinteisemmän uratilan rinnalla.

Kaahaamaan F1 2020:ssa päästään vielä tietysti Vietnamin uudella Hanoi-radalla sekä paluun tekevällä uudistetulla alankomaalaisella Zandvoortin radalla. Kausien pituutta voi nyt myös halutessaan säätää niin, että täyden 22 kisan sijaan yksi kausi onkin 16 tai kymmenen kisan mittainen.

Noin muuten Codemasters kertoo tuovansa takaisin vielä jaetun ruudun moninpelin ja lupaa tehneensä pelistä helpommin lähestyttävämmän satunnaisemmille F1-faneille. Erikoisversiollaan peli jatkaa vielä myös historiallisilla teemoilla, sillä myyntiin F1 2020:stä saadaan vielä Deluxe Schumacher Edition. Sillä ajamaan päästään Michael Schumacherin vanhalla Jordan 191:llä, Benetton B194:llä, Benetton B195:llä sekä Ferrari F1-2000:lla.

Parhaillaan työn alla on myös kokonaan uusi managerointivetoinen Formula 1 -pelisarja. Siitä vetovastuussa on Elite- ja Planet Zoo -tekijä Frontier Developments.

Lähde: Codemasters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.