Fortnite on nyt musta aukko / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite on nyt musta aukko

13.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Fortnite, Chapter 2, Season X, The End, Epic Games

Peli-ilmiö Fortnite valmistautuu parhaillaan muutoksiin sen seuraavaa kautta varten, eivätkä valmistelut ole olleet mitenkään pienet. Noin kello yhdeksältä illalla Suomen aikaan pelissä käynnistyi sen kymmenennen sisältökauden päättänyt erikoistapahtuma, joka alkoi raketin laukaisulla Dusty Depot -alueella ja päättyi meteorin putoamiseen ja ilmeisesti vanhan Battle Royale -pelikartan täydelliseen tuhoutumiseen.

Tallenteen tapahtuneesta voi katsoa ohesta.

Kirjoitushetkellä Fortnite on musta aukko. Peli ei voi pelata ja sen sosiaalisen median palvelut sekä jopa nettisivun on vallannut verkkolähetys, jossa kuvataan pimeän ruudun keskellä pyörivää kevyesti hohtavaa rinkulaa. Aina ajoittain ruudulla tapahtuu myös kepeä vaalea välähdys. Epic ei ole kertonut, kauanko nykyinen tila kestää, mutta oletettavasti sen päättyessä Fortnitella on tarjota taas jotain uutta pelattavaa.

Jopa Fortniten palvelimien tilaa seuraava virallinen tukisivu on mukana tempauksessa. Yleensä saitti kertoo palvelimien olevan joko toiminnassa tai ei, mutta nyt niiden mukaan palvelimissa on havaittu "poikkeama". 

Aiemmin tällä viikolla Apple ehti jo vuotaa tietoja mahdollisista uudistuksista. Kymppikauden jälkeen Fortnite näyttäisi siirtyvän niin sanottuun Chapter 2 -vaiheeseen, joka vaikuttaisi tuovan mukanaan mahdollisesti ainakin kokonaan uuden pelikartan.

Päivitys: Fortnite Chapter 2 on käynnistynyt virallisesti.

Lähde: Fortnite Insider

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nerdic kuva
Nerdic

Fortnite on ollut aina musta aukko, nyt se vain näyttääkin siltä.

Käyttäjän Scion kuva
Scion
Lainaus Nerdic

Fortnite on ollut aina musta aukko, nyt se vain näyttääkin siltä.

Touché

Nostoja