Ghost of Tsushiman moninpelipuoli Legends on aloittanut uuden aikakauden elämässään tällä viikolla 3. syyskuuta. Saataville se tuotiin perjantaina nimittäin omana itsenäisenä 20 euron pelinään ja vieläpä uuden mittavan sisältöpäivityksen kera.

Kuten jo ennalta on tiedetty, ujutti tuore päivitys peliin mukaan niin laajennetun Gear Mastery -kehitysjärjestelmän kuin myös kokonaan uuden Rivals-tilan. Tuoreimmalla trailerilla Sucker Punch ja Sony ovatkin esitelleet videomuodossa, kuinka uusi tila toimii askel askeleelta.

Odotettavissa Rivalsilta on kahden kaksihenkisen joukkueen välisiä kamppailuja, joissa joukkueet eivät taistele suoraan toisiaan vastaan, vaan kilpailevat siitä, kumpi saa piestyä näiden kimppuun usutettavat vihollisaallot tehokkaimmin. Taktisuutta tähän tuodaan muun muassa sillä, että hyvällä suoriutumisella käyttöön avautuu kirouksia, joilla vastustajiaan on mahdollista kiusata läpi otteluiden.

Ghost of Tsushima: Legendsin laajeneminen ei jää vielä myöskään tähän. Läpi syyskuun pelissä on määrä nähdä vielä uusia Rivals- ja Survival-karttoja, minkä ohella pelin Raid-osuudesta on määrä esitellä myös aina vain vaikeampi versio.

Lisää luettavaa