God of War jatkuu ensi vuonna PlayStation 5:llä / Uutiset / pelaaja.fi

God of War jatkuu ensi vuonna PlayStation 5:llä

17.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13
God of War, PS5, Sony, Sony Santa Monica, Sony Santa Monica Studios, Santa Monica Studio, Ragnarök

God of War -sarja jatkuu ensi vuonna, Sony ja sarjasta vastaava Santa Monica Studio ovat vahvistaneet.

Seuraava osa paljastui lyhyellä teaser-videolla Sonyn tuoreen PlayStation 5 Showcase -lähetyksen lopuksi. Siinä Kratoksen kuullaan valmistautuvan ragnarökin tuloon, joskin hirveästi muuta näytille ei ole toistaiseksi saatu.

Peli on luonnollisestikin suuntaamassa PlayStation 5:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Lyhyt paljastus lähetyksen lopuksi. Tätä on odotettu!

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Tää oliki ainoa kiinnostava. Mut jää pelaamatta. Ei oo järkee ostaa 500€ laitetta 1 pelin takia :/

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Ai että! Toivottavasti saavat pian pelikuvaakin tarjolle niin voi hypettyä huolella.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Kaipa sitä sitten joutuu tämänkin konsolin ostamaan, mutta onneksi noita jo varmaan käytettynä saa vähän halvemmalla pelin julkaisuun mennessä.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Ei mitään ihmeellistä, mutta onhan se kiva tietää että tulee ensi vuonna. Tosin kun pelikuvaa ei näytetty edes CGI:nä, peli tuskin tulee ulos ennen joulua 2021. Ihan cool, mutta ei mitään mikä yllättäisi. Tietäähän nyt että 2021 jouluna pitäisi ostaa PS5.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä onkin ehkä isoimpia syitä ostaa PS5 - sitten joskus.

Sonyn pelien hintojen takia taisi vahvistua itselle että se on Series X, jonka ostan ensin ja odottelen rauhassa että PS5:n pelit ehtivät halventua edes sinne 50 euroon. Demon's Souls, Miles Morales, Ratchet & Clank sekä Horizon 2 kiinnostavat mutta eivät konsolin oston verran, ei varsinkaan kun sen konsolin oston lisäksi noista saisi kaikista pulittaa sen 79 euroa kappale.

God of War 2:nkin kohdalla voi vielä hetken odotella että hinta halpenee tai sitten ostaa noita jo julkaistua halvemmilla hinnoilla pelattavaksi siksi aikaa että GoW2 ehtii tulla järkitasolle hinnassaan.

Huvittavinta tämä hintaero on muuten sillä, että Xboxin pelit saa Game Passin kautta heti pelattavaksi ilman lisämaksuja. Painoi aika paljon vaakakupissa jo aiemmin tuo GP mutta nyt kun Sony lätkäisi 20e peleihinsä "nextgen"-lisää niin Passin arvo on entistä kovempi. Ainakin helpotti valintaa, sillä muuten olisin voinut harkita jo Demon's Soulsin takia PS5:n hankintaa paljon aiemmin.

Lisänä tietysti myös se, että Game Pass ja Series X tulee sillä kuukausihinnalla yhdessä paketissa myyntiin, mikä helpottaa vielä enemmän hankintaa.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

2021 vuoden odotetuin peli

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus zappah

Huvittavinta tämä hintaero on muuten sillä, että Xboxin pelit saa Game Passin kautta heti pelattavaksi ilman lisämaksuja.

Olet maininnut Game Passin nyt lyhyen ajan sisään erittäin monessa uutisessa, jotka eivät liity edes etäisesti Game Passiin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Kornholic

Olet maininnut Game Passin nyt lyhyen ajan sisään erittäin monessa uutisessa, jotka eivät liity edes etäisesti Game Passiin.

No hui kauheaa, pistäpä joku tutkintapyyntö poliisille tai jotain? ;) En sentään kirjoittanut mitään Siegen konkurssi-editionista.

Mutta kyllä Game Pass nyt vain liittyi asiaan kun ajatusvirtani sinne vei. Kerrataanpa miten homma meni kun se meni ohi ja anteeksi muille, joita tämä tekstiseinämöinti ei ehkä niin kiinnosta:

God of War 2 kiinnostavin peli PS5:lta itselleni. Sony ilmoitti peliensä hintojen nousevan 79 euroon. Asia harmittaa minua ja vaikuttaa konsolivalintaan. Mikä onkaan tilanne vastapuolella? Ai niin, se Game Pass, jonka varassa olen varmaan puoli vuotta pelaillut: sinne tulee kilpailijan yksinoikeudet eikä palvelun hinnalle ole ilmoitettu mitään nextgen-nousua.

Eikö tuo ole aika suora ajatusketju asiaan liittyen?

Asia kiteytyy siis yhä tuohon harmistukseen pelien hintojen noususta, joka ei kuitenkaan näy missään jos käyttää Game Passia. Samoja pelejä näissä ei ole mutta julkaisijoiden toimintatapoja tässä vertailenkin enkä tarjontaa. MS voi yhtä hyvin nostaa pelien hintoja mutta Game Passia saa ostettua vaikka ennakkoon jos päätyvät senkin hintaa nostamaan.

Se, että kommenttini seilaavat asiasta toiseen, ei luulisi taas olevan iso yllätys. Tässä tapauksessa väittäisin myös että ihan loogisesti menin asiasta seuraavaan. PS5:n (ja samalla kilpailijoiden) pelit ja hinnat tässä kuitenkin ikään kuin huulilla (ja mielessä). Vai joko PS5:n tietojen julkistukset sinulta unohtui?

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

toivon vanha god of wars combat tulee takaisin
en osta jos on se tylsä elokuva combati