Julkaisupäiviä, hintatietoja ja pelikuvaa – tämän kaiken Sony paljasti PlayStation 5 Showcase -lähetyksessään / Uutiset / pelaaja.fi

Julkaisupäiviä, hintatietoja ja pelikuvaa – tämän kaiken Sony paljasti PlayStation 5 Showcase -lähetyksessään

17.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
PlayStation 5, PlayStation 5 Showcase, sony, SIE, Sony Interactive Entertainment, julkaisupäivä

Sony Interactive Entertainment järjesti keskiviikkoyöllä jälleen yhden PlayStation 5:een keskittyvistä julkistuslähetyksistään. Sisuksissaan se piti muun muassa niin uutta pelikuvaa, kokonaan uusia pelipaljastuksia kuin tietysti uuden sukupolven konsolia koskevat julkaisutiedot.

Koostammekin tähän juttuun yhteen kaikki oleelliset PlayStation Showcasesta työstämämme uutisartikkelit. Oheen on upotettu myös Sonyn lähetys kokonaisuudessaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Mieluummin olisin ottanut tunnin videon jossa Mark Cerny kuiskuttelee korvaani pehmoisia ps5:n teknisistä ratkaisuista

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Nukahdin siinä Callahdoody kohdassa. Tuliko sieltä vielä jotain mielenkiintoista?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oliko esityksessä muuten sitä jäähdytysratkaisua tai laitteen "teardownia"? Se kiinnostaisi kovasti näin tekniikasta kiinnostuneena. Toki myös sen takia, että on ihan hyvä tietää harkitsemiensa laitteiden toiminnasta edes jotain. En mieluusti haluaisi enää hankkia samanlaista puhisijaa mitä PS4 Pro (ja ilmeisesti myös perusmalli) on.

Nyt niitä itse konsolien testejä, purkamisia ja vertailuja kehiin ja pian! Niillä ne pelitkin kuitenkin pelataan.

Käyttäjän Sampura kuva
Sampura

Olen todella ihmeissäni miten ps5 tilaisuus oli muka paras? Sori nyt vaan mutta tilaisuutta kun katsoi niin pelit tulee vasta joulukuussa ja sieltä on tyyliin yksi peli tulossa ainoastaan sonylle tällä hetkellä yksinoikeudella ja se on spiderman joka pelinä meni kyllä yli. Jotain tuli erikoisuus iskuja spidermanilla siis mitä hemmettiä? Näytti todella epäreallistiselta peliltä näin spiderman fanina. Metsään meni. Eniten nauratti koko tilaisuudessa et ps5 mm luuli että call of duty tulee pelkästään sille vaikka sekin tulee kaikille alustoille ja loput pelit muutenkin mitä tilaisuudessa näkyi on tulossa muille alustoille ja aikasemmin.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman
Lainaus zappah

Oliko esityksessä muuten sitä jäähdytysratkaisua tai laitteen "teardownia"?

Ei ollut. Missään jälkikäteenkään ei ole esitetty.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Oli kyllä tylsä eventti.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Resident Evil 8 God Of war ja Ratchet & Clank: Rift Apart siinä ps5 odotetuimmat videopelit ostoon menee pleikka 5 ensivuonna.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus Sampura

Jotain tuli erikoisuus iskuja spidermanilla siis mitä hemmettiä? Näytti todella epäreallistiselta peliltä näin spiderman fanina.

Marvel superhero pelissä on jotain epärealistista, oh my. Melkonen fani, jos et tiedä mitä kykyjä Miles Moralesilla on.

Olihan tuo koko eventti paria peliä lukuunottamatta meh. Olisi kyllä saanut olla teardown ja selittää mitä kaikkea julkasussa tulee olemaan jne.