GoldenEye-fanipäivityksestä uutta pelikuvaa – entinen Raren työntekijäkin innostui / Uutiset / pelaaja.fi

GoldenEye-fanipäivityksestä uutta pelikuvaa – entinen Raren työntekijäkin innostui

29.09.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
1
GoldenEye 25 pelikuva

3D-taiteilija David Colclough'n työstämä GoldenEye 25 -faniprojekti menee eteenpäin. Legendaarisen Bond-räiskinnän uusioversiosta on julkaistu vajaan viiden minuutin verran uutta pelikuvaa.

Unreal Engine 4:lle päivitetty versio muuttaa vain pelin ulkoasua modernimpaan suuntaan. Pelin muut ominaisuudet ovat ennallaan, ja videolla nähdäänkin, että esimerkiksi viholliset löytyvät edelleen samoista paikoista kuin Nintendo 64:llä.

Alkuperäisen pelin fanit odottavat YouTube-kommenttien perusteella peliä vesi kielellä, ja Twitterissä myös Nintendo 64 -versiota kehittämässä ollut David Doak  – joka antoi nimensä ja kasvonsa yhdelle pelin tekoälyhahmoista – osoitti innostuksensa uusioversiota kohtaan.

GoldenEye 25 kattaa vain alkuperäisen GoldenEyen yksinpelitilan. Sen on määrä valmistua elokuussa 2022 – alkuperäisen täyttäessä 25 vuotta – ja ilmestyä ilmaiseksi pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hienoa että tekijätiimin jäsen stemppaa. Tämä vaikutti tosi hyvältä faniprojektiksi, mutta musiikki ei iskenyt. Ne alkuperäiset oli superia!