Google Stadian ohjain ei toimi täysin langattomasti heti kättelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

Google Stadian ohjain ei toimi täysin langattomasti heti kättelyssä

19.10.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Google Stadia -ohjain

Googlen pelipalvelu Stadia sai julkaisupäivänsä aiemmin tällä viikolla. Samalla julkaistiin video, joka kertoi mistä Stadiassa on kyse ja mitä se pystyy pelaajille tarjoamaan. Videolla näkyy myös pikkuinen teksti, josta käy ilmi että Stadian langaton ohjain ei olekaan aluksi aivan täysin langaton.

Stadian ohjaimella piti olla mahdollista vaihtaa saumattomasti pelilaitteelta toiselle, kiitos sen jatkuvan yhteyden Googlen pilvipalvelimelle. Uutta laiteparia ei tarvitsisi muodostaa erikseen laitetta vaihdettaessa, koska ohjain olisi jo valmiiksi yhteydessä Stadiaan.

Esittelyvideolta kuitenkin selvisi, että julkaisun aikaan langaton pelaaminen on mahdollista vain television ja Chromecast Ultran kanssa. Tietokoneisiin ja puhelimiin ohjain täytyy yhdistää USB-C -kaapelilla.

Google kertoi The Verge -sivustolle, että se haluaa ensin saada langattoman pelaamisen kuntoon televisiolla, jotta ison ruudun pelikokemus olisi paras mahdollinen. Aikataulua langattoman ominaisuuden tuomisesta myös muille laitteille ei ole kerrottu.

Stadian maksullinen Stadia Pro -jäsenyys tulee saataville 19. marraskuuta. Ilmainen Base-versio saapuu ensi vuonna.

Lähteet: The Verge, Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja