Grand Theft Auto 6 -raportit vihjaavat: GTA6 suuntaa Vice Cityyn vuonna 2025 / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto 6 -raportit vihjaavat: GTA6 suuntaa Vice Cityyn vuonna 2025

5.07.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
GTA6-raportit vihjaavat: Grand Theft Auto 6 suuntaa Vice Cityyn vuonna 2025

Grand Theft Auto 6:n julkaisu saattaa tapahtua vasta vuonna 2024 tai jopa 2025, mikäli tuoreita raportteja on uskominen.

Muun muassa oikeaan osuneita Battlefield -yksityiskohtia vuotaneen Tom Hendersonin mukaan Grand Theft Auto 6:n julkaisuaikataulua on venyttänyt muun muassa Rockstar Gamesin pyrkimykset muuttaa työpaikkakulttuuriaan. Pelitalo onkin aiemmin saanut osakseen runsaasti kritiikkiä kehittäjien työoloista ja -ajoista, joita on haluttu parantaa ja kehittää parempaan päin. Myös koronapandemian tuomat haasteet ovat hidastaneet kehitystä.

Hendersonin raportti tukee myös aiempia huhuja, joiden mukaan GTA6 sijoittuisi Miamista inspiraationsa saaneeseen Vice Cityyn. Kaupunki on tullut tutuksi sarjan 1980-luvulle sijoittuvissa osissa, mutta kuudennessa pääpelissä alueella rellestettäisiin nykyajassa. Myös uutissivusto Bloombergin pelitoimittaja Jason Schreier sekä pelisivusto VGC:n toimitus vahvistavat kuulleensa samankaltaisia raportteja omilta lähteiltään.

Hendersonin ja VGC:n raportit kertovat myös, että GTA6:n pelimaailma olisi alkuun hieman tiiviimpi, mutta sitä laajennettaisiin uusilla alueilla julkaisun jälkeen.

Rockstar ei luonnollisestikaan ole kommentoinut tai vahvistanut raportteja. Pelitalo valmistautuu parhaillaan Grand Theft Auto V:n sekä GTA Onlinen uuden sukupolven versioihin, jotka julkaistaan 11. marraskuuta.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

odottavan aika on pitkä.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

huoh 3-4 vuotta saadaan vielä odottaa peliä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Vuosi 2025?! Ensin ajattelin että mikäs scifi-GTA sieltä on tulossa, kunnes tajusin että jumatsuikka, tuo vuosihan on jo 3,5 vuoden päästä. Jotenkin sitä elää edelleen jossakin 2000-luvun alkumainingeissa.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Jos ei ole kuumaa naispäähahmoa niin ei kiinnosta. Ja tehtävien suorittamiseen tarvittaisiin vapauksia, ettei tehtäviä tarvii tehdä yhdellä ainoalla tavalla, niin kuin esimerkiksi RDR2;sessa menit tyyliin väärästä ovesta sisään, niin mission failed.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus Joulupukki

Ja tehtävien suorittamiseen tarvittaisiin vapauksia, ettei tehtäviä tarvii tehdä yhdellä ainoalla tavalla, niin kuin esimerkiksi RDR2;sessa menit tyyliin väärästä ovesta sisään, niin mission failed.

Ei käy, se ei ole tarpeeksi elokuvamaista. Pelaajahan voi pilata Rockstarin vision, jos hän alkaa sooloilemaan ja keksimään omia taktiikoitaan.