Grand Theft Auto V ei suostu hidastamaan vauhtiaan – kartutti myyntilukujaan kymmenellä miljoonalla kappaleella puolessa vuodessa / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto V ei suostu hidastamaan vauhtiaan – kartutti myyntilukujaan kymmenellä miljoonalla kappaleella puolessa vuodessa

3.08.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Grand Theft Auto V ei suostu hidastamaan vauhtiaan – kartutti myyntilukujaan kymmenellä miljoonalla kappaleella puolessa vuodessa

Grand Theft Auto V on rikkonut jälleen uuden myyntirajapyykin, Take-Two Interactive kertoo.

Pian kahdeksan vuoden ikään tulevan Rockstar Gamesin hittipelin kerrotaan ylittäneen jo 150 miljoonan kappaleen myyntiluvut. Viimeksi helmikuussa Take-Two kertoi GTA V:n saavuttaneen 140 miljoonan kappaleen myynnit, joten peliä on myyty puolessa vuodessa huimat kymmenen miljoonaa kappaletta. Koko GTA-pelisarjan taas kerrotaan käyneen kaupaksi 360 miljoonan kopion edestä.

Grand Theft Auto V:n myyntejä vauhdittanee vielä marraskuussa PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle ilmestyvä paranneltu versio, jonka lisäksi verkkopeli GTA Online julkaistaan samaan aikaan itsenäisenä julkaisuna.

Take-Two kertoi lisäksi Red Dead Redemption 2:n yltäneen 38 miljoonan kappaleen myynteihin maailmanlaajuisesti. Pelin kerrotaan olevan Yhdysvaltain markkinoiden toiseksi eniten myyty peli viimeisen kolmen vuoden aikana dollareissa mitattuna. Red Dead Redemption -pelisarjaa on myyty lähes 60 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Take-Two Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Edelleen näen syynä tälle sen että ei ole muitakaan vastaavia pelejä saatikka uutta GTA:ta. Ja kun R* ei välitä RDR:stä/RDO:sta juuri lainkaan.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oli alessa Steamissa, niin ostin vihdoin tänään :D

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Kulttiklassikko paljonko gta 4 myynyt 13 vuotta sitten?

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

GTAV on kenties pelaamisen historian merkittävin kasuaalipeli. Kuka tahansa pelaamisen piiriin liittyvä uusi tulokas osaa nimetä GTAV, Fifan, Codin ja änärin ollessaan autuaan tietämätön kaikesta näiden ulkopuolelle jäävästä pelikulttuurista.

Kirpparilta löytyy sitten näitä settejä, että ollaan jossain hypeissään ostettu "pleikka ja GTA" ja pian todettu, että videopelit eivät ole oma juttu.

Taitaa myös olla ainoa peli, jonka jäljelläolevat pelaamisen haittavaikutuksista huolestuneet tädit ja sedät osaavat nimetä.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Aika uskomaton määrä, sillä tuo 150 miljoonaa vastaa melkein kahta prosenttia koko maailman väestöstä.

Olkoonkin, että monet ovat ostaneet pelin useaan otteeseen eri alustoille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On kyllä älytöntä tämän jatkuva myynti mutta toisaalta itsekin ostin kahdesti, joten eipä auta kuin peiliin katsoa. Olin vielä melko varma etten ostaisi uusiksi mutta sitten kun oli X360:llä pelailusta aikaa ja pelin sai 20 eurolla niin se tuli ostettua myös PS4:lle. Olisihan siinä niitä lisäjuttuja yksinpelissä mutta Onlineä me kavereiden kanssa väännettiin. En ehkä muuten olisi ostanut enkä yksin kauheasti olisi jaksanut enää Onlinen takia peliä ostaa.

Nostoja