GTA: The Trilogy on menestynyt loistavasti kivisen julkaisun jälkeen, Take-Twon toimitusjohtaja väittää / Uutiset / pelaaja.fi

GTA: The Trilogy on menestynyt loistavasti kivisen julkaisun jälkeen, Take-Twon toimitusjohtaja väittää

20.01.2022 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
3
GTA Trilogy bug

Rockstar Gamesin emoyhtiön Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnick väittää Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin menestyneen loistavasti marraskuisen julkaisunsa jälkeen.

GTA Trilogyn julkaisu ei ollut ongelmaton. Odotettu kokoelmapaketti ei yltänyt pelaajien tai itse Rockstar Gamesin asettamiin laatustandardeihin, joten julkaisua on seurannut monta eri osa-alueita parantavaa päivitystä. Pelitalo esitti myös anteeksipyyntönsä faneille hyvitellen tapahtunutta muun muassa jakamalla pc:lle The Definite Editionin hankkineille pelaajille klassiset versiot Grand Theft Auto III:sta, Vice Citysta ja San Andreaksesta täysin ilmaiseksi.

Take-Two-pomo Zelnick ei kuitenkaan näe ongelmaa mitenkään suurena. Hän vähätteli vastoinkäymisiä ja niiden vaikutusta tuotteen kaupalliseen menestykseen CNBC-televisiokanavan haastattelussa. Zelnick totesi myös kyseessä olevan joka tapauksessa vanhojen pelien uusittujen versioiden, ei uuden pelin.

– Meillä oli alussa vika, joka korjattiin. Ja peli on menestynyt erinomaisesti yrityksen kantilta, Zelnick sanoi.

Zelnickin kommenttien arvuutellaan olevan yritys tyynnyttää osakkeenomistajia, jotka reagoivat huonosti uutisiin Take-Twon Zynga-kaupasta.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Kylhä se varmana tuottaa jo kahe myydy peli jälkee ku pistivätte työharjottelijan tekemää porttauksen.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ai vaan yksi vika... No tietysti p*ska mobiilipeli porttaus voidaan laskea vain yhdeksi viaksi, tosin melko isoksi semmoiseksi. Mutta sitä vikaa ei kylläkään ole korjattu.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tottakai se myy, se on GTA.
Ihan täysin sama tilanne kuin urheilupeleillä, että kaikki ostaa oli tilanne mikä tahansa, tämän lisäksi kohderyhmällä on vähemmän tajua asioista kuten suorituskyvystä ja mielikuva että vanhoja pelejä joten eivät grafiikoistakaan ota nokkiinsa, GTA V näyttää vaan vertaillessa entistä paremmalta. Kilpailu helvettiin DMCA/C&D kautta, sitten oma tuotantoon halvimmalla tavalla.
Voitot taivaissa, suurin osa asiakkaista tyytyväisiä, äänekkäisimmät yksilöt on helppo sitten lohdutella lahjomalla.

Nostoja