Harry Potter: Wizards Unite sai sulkutuomion – Pokémon GOn sukulainen lopetetaan kahden vuoden iässä / Uutiset / pelaaja.fi

Harry Potter: Wizards Unite sai sulkutuomion – Pokémon GOn sukulainen lopetetaan kahden vuoden iässä

2.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Harry Potter, Wizards Unite, Pokémon GO, Niantic, mobiili,

Nianticin ja Warner Brosin yhteistuumin tehty mobiilipeli Harry Potter: Wizards Unite saapuu tiensä päähän. Kesällä 2019 julkaistu Pokémon GO -tyylistä lisättyä todellisuutta hyödykseen käyttänyt teos lopettaa palvelunsa 31. tammikuuta 2022, minkä jälkeen se ei ole enää pelattavissa.

Peli poistuu saatavilta latauspalveluista 6. päivä joulukuuta. Tuolloin myös pelin sisäisten ostosten tekeminen ei ole enää mahdollista, minkä ohella pelissä ansaittavien palkintojen ja etujen määrää kasvatetaan.

Syytä sulkutuomiolle ei ole annettu. Warner Brosin mukaan peli ehti kerätä yhteen kuitenkin "miljoonia noitia ja velhoja" sen eri seikkailuihin. Vielä ennen päätöstä Wizards Unitessa onkin odotettavissa joukko erikoistapahtumia, joiden on määrä auttaa saattamaan kokemus myös tarinalliseen päätökseensä.

Julkistus Wizards Uniten sulkeutumisesta tuli sopivasti samaan aikaan, kun Nianticin uusin peli Pikmin Bloom sai virallisen julkaisunsa Euroopassa ja näin ollen myös Suomessa.

Nianticin mukaan yhtiöllä on kehitteillä parhaillaan yhdeksän erilaista peliä ja sovellusta, joista yksi on muotoaan muuttavien robottiien maailmasta ammentava Transformers: Heavy Metal. Aiemmin tänä vuonna se perui vuorostaan lautapeli Cataniin perustuvan hankkeensa.

Lähde: Niantic, Wizards Unite (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.