Helvettiin siitä raidaamaan! Dying Lightin yllätyslisäri päivättiin ja esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

Helvettiin siitä raidaamaan! Dying Lightin yllätyslisäri päivättiin ja esiteltiin

27.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Hellraid, Dying Light, Techland, DLC, julkaisupäivä, julkaisu

Puolalaiskehittäjä Techland on esitellyt ensimmäisen kerran tarkemmin Dying Lightia varten hiljattain vahvistettua uutta yllättävää Hellraid-sisältöä. Samalla on vahvistunut, että kympin hintainen lisäri suuntaa kaikille alustoille heinäkuun 23. päivä.

Hellraid tuo Dying Lightiin käytännössä oman pienen lisätilansa, jossa siirrytään mystiisen kolikkopelin avaaman portin kautta helvetilliseen luolastoon. Siellä vastaan tulevia kauheuksia hutkitaan poikkeuksellisesti keskiaikaisella aseistuksella, jota on mahdollista avata myös omaa tasoa kasvattamallaan lisää ihan pääpeliäkin varten. Ylimääräisiä palkintoja varten tarjolla on vielä erilaisia sivuhaasteitakin suoritettavaksi.

Tuki lisäristä löytyy niin yksin- kuin yhteistyöpeluulle.

Hellraid-lisäri perustuu Techlandilla vuosia sitten työn alla olleeseen samaa nimeä kantaneeseen toiminnalliseen luolastoseikkailupeli. Kyseinen teos päädyttiin lopulta kuitenkin hyllyttämään, sillä sen ei katsottu vastaavan sitä, kehittäjät odottivat projektilta. Dying Lightia Techland ei sen sijaan tunnu unohtavan millään, sillä reilut viisi vuotta vanha peli on saanut lisäsisältöä kohtalaisen tasaista tahtia myös ennen Hellraidin yllättävää elpymistä.

Lähd: Dying Light (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

tarviiko/kannattaako olla pääpeli pelattuna läpi?

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Hörähdin otsikolle :D

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Edelleen mietin että olisko tämä vain maksullinen "demo" että näkevät olisiko pelille vielä kysyntää.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Tuli tästä "yllätyslisäristä" vaan pari juttua mieleen. Kuten lieneekö firmalla rahat niin tiukilla, että pitää äkkiä kasata joku tekele jolla saada vähän lisää rahaa DL2:sta varten.
Vai pelottaako se että ihmiset unohtavat DL2:n yms.(kuten itselle on monta kertaa käynyt vaikka kyseistä peliä odotan aika paljon) 🤔

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz
Lainaus Smiling Nik

Tuli tästä "yllätyslisäristä" vaan pari juttua mieleen. Kuten lieneekö firmalla rahat niin tiukilla, että pitää äkkiä kasata joku tekele jolla saada vähän lisää rahaa DL2:sta varten.

Dying Light on yksi tämän sukupolven parhaiden myyneistä peleistä ja pelkästään Steamissä sen pelaajaluvut hakkaavat kuukaudesta toiseen parhaillaan jossain 15-20k samanaikaisen käyttäjän välillä. Techland on tukenut peliä pienillä päivityksillä ja lisäreillä julkaisusta lähtien, joten eipä tämä uusinkaan DLC niin suuri yllätys ole. Toki tällä on varmasti myös tarkoitus pelata aikaa ennen DL2:n julkaisua.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Lisäri on tosiaan yllättävä siksi, että se käytännössä herättää Hellraidin kuolleista. Dying Lightin laajeneminen tässä vaiheessa on se vähiten yllättävin osa tapahtumaa.

-Panu

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hirveä määrä kirjoitus- ja/tai ajatusvirheitä uutisen tekstissä. Hyi hyi.

Nostoja