IO Interactive ja Warner Bros. Interactive Entertainment ovat solmineet tuoreen julkaisusopimuksen uuden konsoli- ja pc-pelin tekemisestä. Hankkeeseen ottavat osaa niin IO:n Kööpenhaminassa sijaitseva päästudio kuin sen hiljattain Malmöhön perustama kakkosstudio.

Viimeksi yhtiöt toivat yhteistyönä Hitman 2:n markkinoille.

Hirveästi vihiä uuden hankkeen suunnasta ei ole annettu. IO on jo aiemmin käytännössä kyllä kertonut, että se työstää uutta Hitmania, mutta yhtälailla sen toimitusjohtaja Hakan Abrak toteaa Warner Brosin lehdistötiedotteessa, että se olisi työskentelemässä myös kokonaan uusien maailmojen parissa.

– Warner Bros on osoittanut viimeisten vuosien aikana, että he ymmärtävät sekä kunnioittavat luovaa visiotamme. Odotamme innoissamme suhteemme jatkumista. IO Interactivella on ylpeä historia mukaansatempaavien hahmojen ja universumien luomisesta pelaajillemme. Se on perimässämme. Aloittaessamme tämän jännittävän projektin luoda IO:lle uusia universumeja yhdessä Warner Brosin kanssa, etsimme parhaillaan kunnianhimoisia osaajia liittymään tiimeihimme Kööpenhaminassa ja Malmössä tätä erikoislaatuista matkaa varten, Abrak toteaa.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa