Hitman 3 vai jotain muuta? Uusi konsoli- ja pc-peli tulossa IO Interactivelta ja Warner Brosilta / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman 3 vai jotain muuta? Uusi konsoli- ja pc-peli tulossa IO Interactivelta ja Warner Brosilta

10.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Hitman, Hitman 2, Hitman 3, IO Interactive, Freedom Fighters, Warner Bros.

IO Interactive ja Warner Bros. Interactive Entertainment ovat solmineet tuoreen julkaisusopimuksen uuden konsoli- ja pc-pelin tekemisestä. Hankkeeseen ottavat osaa niin IO:n Kööpenhaminassa sijaitseva päästudio kuin sen hiljattain Malmöhön perustama kakkosstudio.

Viimeksi yhtiöt toivat yhteistyönä Hitman 2:n markkinoille.

Hirveästi vihiä uuden hankkeen suunnasta ei ole annettu. IO on jo aiemmin käytännössä kyllä kertonut, että se työstää uutta Hitmania, mutta yhtälailla sen toimitusjohtaja Hakan Abrak toteaa Warner Brosin lehdistötiedotteessa, että se olisi työskentelemässä myös kokonaan uusien maailmojen parissa.

– Warner Bros on osoittanut viimeisten vuosien aikana, että he ymmärtävät sekä kunnioittavat luovaa visiotamme. Odotamme innoissamme suhteemme jatkumista. IO Interactivella on ylpeä historia mukaansatempaavien hahmojen ja universumien luomisesta pelaajillemme. Se on perimässämme. Aloittaessamme tämän jännittävän projektin luoda IO:lle uusia universumeja yhdessä Warner Brosin kanssa, etsimme parhaillaan kunnianhimoisia osaajia liittymään tiimeihimme Kööpenhaminassa ja Malmössä tätä erikoislaatuista matkaa varten, Abrak toteaa.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ihmiset ehtiny jo unohtaa kuinka paska WB on pelien puolella

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No hienoa kuitenkin että IO:lla on edes joku julkaisija taustalla. Toivottavasti Hitman 3:n kohdalla uskaltaisivat lähteä rohkeasti viemään sarjaa taas eteenpäin, Hitman 2 vaikutti ehkä liiankin turvalliselta jatko-osalta. Ei sillä että noiden kahden pelin kaavaa pitäisi rikkoa, vaan että seuraavaan peliin saataisiin myös jotain muutakin kuin vain pelkästään lisää uusia kenttiä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eiköhän sieltä tule Hitmanille jatkoa tai sitten jotain muuta.

Nostoja