Homeworld 3 herättää kiinnostusta – reilun miljoonan dollarin joukkorahoitus kasassa valmiista rahoituksesta huolimatta / Uutiset / pelaaja.fi

Homeworld 3 herättää kiinnostusta – reilun miljoonan dollarin joukkorahoitus kasassa valmiista rahoituksesta huolimatta

29.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Heinäkuun lopulla paljastunut Homeworld 3 on saanut jo ennakkoon sarjan faneja liikkeelle. Pelistä järjestetty Fig-joukkorahoitus lähestyy näin syyskuun päättyessä loppuaan, minkä aikana se on onnistunut keräämään palvelusta reilun 1,4 miljoonan dollarin potin.

Homeworld 3:n joukkorahoitus on ollut siitä erikoisempi, että jo ennen sen alkua pelillä kerrottiin olevan kasassa jo omasta takaa vakaa ja tarvittava rahoitus. Pelin Fig-kampanjan tavoitteeksi asetettiinkin vaivainen yksi dollari ja sen kerrottiin olevan olemassa lähinnä, jotta faneilla on mahdollisuuden ryhtyä uutukaisen sijoittajaksi ja vaikuttaa pelin kehittymiseen.

Minimimäärä, jolla Homeworld 3:a on voinut tukea, on ollut 50 euroa, mikä käytännössä vastaa pelin ennakkotilausta. Mikäli pelin menestyksestä tienaavaksi sijoittajaksi on halunnut, on se kustantanut minimissään 500 dollaria.

Varsinaisen Fig-kampanjan päättymisen jälkeen pelin joukkorahoittaminen pysyy yhä mahdollisena. Tavoitteena Blackbird Interactivella ja Gearbox Publishingilla on ollut saada Homeworld 3 ulos loppuvuodesta 2020.

Lähde: Homeworld 3 (Fig)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.