Huhu: Mark Hamillille tarjottu Vesemirin roolia The Witcher -sarjassa / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Mark Hamillille tarjottu Vesemirin roolia The Witcher -sarjassa

17.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Mark Hamill, The Witcher, Netflix

Netflixin The Witcher -sarjan toinen kausi saattaa saada täydennystä varsin nimekkäästä näyttelijästä.

Huhujen mukaan mm. Luke Skywalkerin roolistaan tunnetulle Mark Hamillille on tarjottu Vesemirin roolia The Witcherissä. Geraltin oppi-isänä toimineen Vesemirin roolista on spekuloitu jo aiemmin, jolloin myös Hamill itse mainitsi Twitterissä olevansa kiinnostunut roolista, vaikkakin tiettävästi lähinnä leikillään. Tuolloin myös The Witcher -pelisarjan Twitter-tili osallistui keskusteluun twiittaamalla yllä nähtävän muokatun kuvan Hamillista Vesemirinä.

We Got This Covered -sivuston mukaan huhut ovat peräisin luotettavista lähteistä, mutta ennen virallista vahvistusta Hamillin roolikiinnitykseen kannattaa suhtautua varauksella. The Witcherin toisen kauden on määrä ilmestyä jossain vaiheessa vuoden 2021 aikana.

Lähde: We Got This Covered

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En tiedä, haluanko Witcherin olevan yksi niistä sarjoista, joita Mr. Hamill haukkuu netissä...

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Sundance Kid

En tiedä, haluanko Witcherin olevan yksi niistä sarjoista, joita Mr. Hamill haukkuu netissä...

Jos on joku syy haukkua niin miksi näin ei saisi tehdä ?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Pian olemme siis tilanteessa, jossa sarjat roolitetaan huutoäänestyksellä twitterissä.

Toinen vaihtoehto on se, että tieto suunnitelluista näyttelijävalinnoista vuodetaan tarkoituksella, että saadaan näkyvyyttä ja voidaan paistatella somessa hyviksinä, jotka ottaa vastaan faniehdotuksia. Vähän alkaa epäilyttäväksi mennä, jos jo toinen merkittävä hahmo cästättäisiin sarjaan näin "puolivahingossa".

Käyttäjän JoniL90 kuva
JoniL90

Ei minusta Hamill vaikuta mitenkään erityisen sopivalta rooliin vaikka ihmiset niin twitterissä väittää. Vaikka onkin tunnettu rooleistaan Luke Skywalkerina ja Jokerin äänenä, niin en häntä kovin ihmeelliseksi näyttelijäksi väittäisi.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Knightfallissa teki jo sen verran kovan suorituksen, että voisin hyvinkin kuvitella Hamillin Wesemirinä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei Hamill varmasti huono tai huonoin vaihtoehto rooliin ole, joten miksipä ei.

Lainaus Haerski

Vähän alkaa epäilyttäväksi mennä, jos jo toinen merkittävä hahmo cästättäisiin sarjaan näin "puolivahingossa".

Kuka se toinen on? Jos meinaat Geraltia niin Cavillhan oli itse fani ja halusi rooliin. Mielestäni ihan eri lähtökohta kun Mark ei tuntunut edes tietävän mistä on kyse.

Uskoisin, ja toki myös toivoisin, että tuottajapuolella on kuitenkin olemassa joku järki myös sen suhteen että ketä tahansa ei voi ottaa vain sen takia että netissä huudellaan. Pian on Robert De Niro Batmanina jos puhtaasti nettiä kuunnellaan. Toisaalta haluaisin kyllä nähdä sen, joten...

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus zappah

Kuka se toinen on? Jos meinaat Geraltia niin Cavillhan oli itse fani ja halusi rooliin. Mielestäni ihan eri lähtökohta kun Mark ei tuntunut edes tietävän mistä on kyse.

Cavill cästättiin nimenomaan lainausmerkein "puolivahingossa", koska Cavill itse pisti huhut liikkeelle aika epäilyttävällä tavalla kesken asiaan mitenkään liittymättömän haastattelun ja kuukautta myöhemmmin asia olikin jo virallista. Miten haastattelija keksi viedä keskustelun Witcheriin ja kysyä vielä Cavillilta roolikiinnostuksista? Jos kaikki muka tapahtui vain sattumalta, niin lotto olisi kannattanut pistää vetämään.

Toisin sanoen tuntuu, että tuo haastattelun sivuraide oli vain osa suunniteltua markkinointisysäystä juuri ennen virallisia julkistuksia. Heti julkistusten jälkeen paljastettiinkin, että Cavill oli markkinoinut itseään rooliin ties kuinka kauan ja luultavasti sopimusluonnoksetkin oli haastattelun aikaan pöytälaatikossa allekirjoitusta vaille valmiina.

Vähän siis alkaa spider sense tinglata, kun jo toista kertaa roolitusta aletaan hehkutella näin sissityyliin.