Huhu: Splinter Cellin täysivoimainen paluu on viimein tapahtumassa / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Splinter Cellin täysivoimainen paluu on viimein tapahtumassa

19.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Splinter Cell, Ubisoft, Sam Fisher, huhu,

Ubisoft on näyttänyt vihreää valoa uudelle Splinter Cell -sarjan pääosalle, tuore huhu antaa ymmärtää.

Huhun takana on pelisivusto Video Games Chronicle, jonka kehittäjälähteiden mukaan projekti on vielä sen verran alkutekijöissä, että todennäköisyys sen viralliselle paljastumiselle edes ensi vuoden aikana on varsin pieni. Yksityiskohdat projektista ovat muutenkin vielä vähäiset, joskin kehitystyö ei ilmeisesti tapahdu ainakaan sarjan syntypaikkana toimineen Ubisoft Montrealin sisällä.

Viimeksi uusi täysi mittainen Splinter Cell -sarjan pääosa nähtiin vuonna 2013, kun Ubisoft Toronton johdolla kehitetty Splinter Cell: Blacklist sai julkaisunsa Sen jälkeen sarjan päähenkilö Sam Fisher on saanut tyytyä lähinnä vierailurooleihin Ghost Recon Wildlandsin, Rainbow Six Siegen ja Tom Clancy's Elite Squad -mobiilipelin kaltaisissa teoksissa. Poikkeuksen tähän on muodostamassa lähitulevaisuudessa siintävä Ubisoft Red Stormin johdolla kehitetty Splinter Cell -projekti, joka on tosin yhdessä Facebookin ja Oculuksen kanssa tehty virtuaalitodellisuuspeli.

Myös Splinter Celliin pohjautuvan Netflix-sarjan tiedetään olevan parhaillaan työn alla.

Edellinen isosti huomiota herättänyt Splinter Cell -paluuhuhu nähtiin vuonna 2019, kun Ubisoftin omat kehittäjät antoivat ymmärtää sarjan jatkuvan. Myöhemmin Ubisoftin osalta kiusoittelun kerrottiin olleen kuitenkin vain vitsailua.

Uusinta huhua Ubisoft ei ole kommentoinut.

Lähde: Video Games Chronicle

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

GR Frontline pohjalta odotan vain battle rojalia jonkin asteisella hiiviskely-teemalla :D

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Jos saa hetken päiväuneksia, niin Ubisoft on tajunnut virheensä, lopettaa pelisarjojensa samankaltaistamisen ja sen sijaan päättää palauttaa Splinter Cellin takaisin sen kulta-ajalle, Chaos Theoryn suunnittelufilosofian päiviin...

Ja sitten säpsähdän hereille ja tajuan, että nyt puhutaan 2021 Ubisoftista, joka vääntää mahdollisesta uudesta Splinter Cellistä takuuvarmasti jonkin open-world co-op games-as-a-service looter-shooter härpädärpä rätätätä kaboom dingdong -räiskinnän, jossa on hassut hahmot, kiipeillään pitkin sileää betoniseinää ja vaihtuvien ja monipuolisten tehtävien sijaan siinä toistetaan samaa 5 minuutin gameplay looppia alusta loppuun asti. Ja tietysti siinä pitää tappaa tuhat kuuttia, jotta Sam voi craftata itselleen isomman lompakon.

Käyttäjän u233 kuva
u233

Managerit vihdoin keksivät kuinka tämän pelisarjan voi mikromaksuilla täyttää. Nice! (sarkasmi)

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Onhan tätä tullutkin odotettua, kunpa myös Michael Ironside saataisiin mukaan.