IO Interactive lupaa lisää Hitman 3 -sisältöä, muttei välttämättä karttoja / Uutiset / pelaaja.fi

IO Interactive lupaa lisää Hitman 3 -sisältöä, muttei välttämättä karttoja

30.01.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
IO Interactive, Hitman 3, lisäsisältö, dlc

IO Interactive on antanut osviittaa suunnitelmistaan Hitman 3:n julkaisun jälkeiseen elämään.

Tanskalaisstudio on kertonut äskettäin julkaistun Hitman 3:n saavan uutta sisältöä julkaisunsa jälkeen. Edellisistä peleistä poiketen luvassa ei välttämättä kuitenkaan ole uusia karttoja, vaan luvassa on todennäköisemmin uusia näkövinkkeleitä pelitrilogian aikaisempiin pelialueisiin.

– Teemme varmasti lisäsisältöä, mutta emme ole vielä määrittäneet mitä se olisi. Tällä hetkellä emme suunnittele uusia karttoja, tuottaja Forest Swartout Large kertoo TheGamer-julkaisulle.

– Mietimme pikemminkin olemassaolevien sijaintien uudelleensuunnittelua. Ja tällä kertaa voimme käyttää koko trilogiaa. Voimme palata vuoden 2016 Hitman-karttoihin tai Hitman 2 -karttoihin - meillä on kaikki sijainnit käytettävissämme.

Hitman 3 jää vuonna 2016 käynnistetyn uuden pelitrilogian viimeiseksi peliksi. Peli on jo osoittautunut valtavaksi menestykseksi pelin julkaisija-kehittäjälle, sillä pelin myynnit kattoivat koko projektin kulut alle viikossa pelin julkaisusta. IO Interactiven seuraava julkaisu on viime vuonna paljastettu James Bond -peli, joka tunnetaan toistaiseksi vain työnimellä Project 007

Lähde: TheGamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mieluummin uusia karttoja kuin vanhojen säätämistä tai muokkaamista vaikka Patient Zero kieltämättä käytti vanhoja karttoja hyvin uusiksi, joten jotain sen tapaista voisin toki myös ottaa.

Nostoja