IO Interactive on antanut osviittaa suunnitelmistaan Hitman 3:n julkaisun jälkeiseen elämään.

Tanskalaisstudio on kertonut äskettäin julkaistun Hitman 3:n saavan uutta sisältöä julkaisunsa jälkeen. Edellisistä peleistä poiketen luvassa ei välttämättä kuitenkaan ole uusia karttoja, vaan luvassa on todennäköisemmin uusia näkövinkkeleitä pelitrilogian aikaisempiin pelialueisiin.

– Teemme varmasti lisäsisältöä, mutta emme ole vielä määrittäneet mitä se olisi. Tällä hetkellä emme suunnittele uusia karttoja, tuottaja Forest Swartout Large kertoo TheGamer-julkaisulle.

– Mietimme pikemminkin olemassaolevien sijaintien uudelleensuunnittelua. Ja tällä kertaa voimme käyttää koko trilogiaa. Voimme palata vuoden 2016 Hitman-karttoihin tai Hitman 2 -karttoihin – meillä on kaikki sijainnit käytettävissämme.

Hitman 3 jää vuonna 2016 käynnistetyn uuden pelitrilogian viimeiseksi peliksi. Peli on jo osoittautunut valtavaksi menestykseksi pelin julkaisija-kehittäjälle, sillä pelin myynnit kattoivat koko projektin kulut alle viikossa pelin julkaisusta. IO Interactiven seuraava julkaisu on viime vuonna paljastettu James Bond -peli, joka tunnetaan toistaiseksi vain työnimellä Project 007

Lähde: TheGamer

Lisää luettavaa