Jedin paluu, uusi vampyyrihitti ja loppuvuoden jättiräiskintä – tässä viikon suurimmat peliuutiset

Peliuutiskooste viikolta 21.

29.5.2022 18:17

Viikko 21/2022 haihtuu historiaan. Ohessa Pelaaja.fin kooste viime päivien suurimmista peliuutisista.


Hittiseikkailun jatko odottaa ensi vuonna – Star Wars Jedi: Survivor paljastui PS5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle

Star Wars Jedi: Fallen Order saa jatkoa ensi vuonna. Electronic Arts ja Respawn Entertainment paljastivat perjantaiyönä Suomen aikaan virallisesti Star Wars Jedi: Survivorin, joka jatkaa alkuperäisen pelin tapahtumia viemällä tarinaa viiden vuoden verran eteenpäin.

Lue koko uutinen


Räiskintäjätti palaa syksyllä – Call of Duty: Modern Warfare II sai julkaisupäivän

Call of Duty: Modern Warfare II julkaistaan 28. lokakuuta 2022, Activision ja Infinity Ward ovat vahvistaneet. Tutustua nimestä huolimatta pelillä ei ole suoranaisesti mitään tekemistä vuoden 2009 Modern Warfare 2:n kanssa, vaan se toimii jatko-osana vuonna 2019 nähdylle uudemmalle Call of Duty: Modern Warfarelle.

Lue koko uutinen


Minecraft-suurpäivitys The Wild saapuu kesäkuussa – valmiina sammakoihin ja upouusiin alueisiin?

Seuraava suuremman mittaluokan Minecraft-päivitys saapuu 7. kesäkuuta, kehittäjä Mojang on vahvistanut. Nimeä The Wild kantavan päivityksen suurempia lisiä ovat uudet Deep Dark ja Mangrove Swamp -alueet ja sekä tuoreet eliölajit.

Lue koko uutinen


Näyttelijä Ray Liotta on kuollut – jätti maineikkaan jäljen myös Grand Theft Auto -sarjaan

Amerikkalaisnäyttelijä Ray Liotta on kuollut 67-vuotiaana. Näyttelijä tunnetaan yhä parhaiten Mafiaveljet-elokuvasta, mutta olipaha hän myös keskeisessä roolissä annettuaan äänensä Grand Theft Auto: Vice Cityn päähenkilö Tommy Vercetille.

Lue koko uutinen


Sony aikoo kasvattaa pc- ja mobiilijulkaisujen määrää, PlayStation VR 2 saa yli 20 julkaisupeliä

Sony on paljastanut äskettäin järjestämässään esityksessä suunnitelmiaan PlayStation-tuoteperheen lähitulevaisuuden varalle. PlayStation-pomo Jim Ryan kertoi esityksessä muun muassa yhtiön kasvattavan panostuksiaan pc- ja mobiilipelaamisessa.

Lue koko uutinen


Vampyyripeli V Rising on nyt miljoonahitti – toivottu offline-tila julkaistiin

Vampyyriteemaan kääritty selviytymispeli V Rising on rikkonut miljoonan pelaajan rajan, ruotsalaiskehittäjä Stunclok Studios on vahvistanut. Pelin varhaisjulkaisuversio ilmestyi Steamiin viime viikon tiistaina 17. toukokuuta ja oli koonnut jo noin kolmessa päivässä kokoon 500 000 pelaajan yhteisön.

Lue koko uutinen


Battlefield 2042:n Hazard Zone -pelitilan kehitys päättyy

Battlefield 2042:n Hazard Zone -pelitila saa astua sivuun tulevaisuudessa. DICE:n mukaan Hazard Zone ei löytänyt oikeaa paikkaansa Battlefield 2042:ssa, minkä vuoksi pelitilan kehitystyö lopetetaan.

Lue koko uutinen


PlayStation Plus -uudistuksen retropelit herättävät huolta – monet PS1-pelit näyttävät toimivat hitaammalla PAL-formaatilla

Kesän PlayStation Plus -uudistus on saatu käyntiin jo Aasiassa, eikä se ole antanut erityisen positiivista kuvaa Sonyn tavasta käsitellä PlayStation 5:lle ja PlayStation 4:lle uudistuksen myötä tuotavia PS1-klassikkopelejä. Peleistä ainakin osa näyttäisi ilmestyvän saataville nimittäin 50 hertsin PAL-kuosissa.

Lue koko uutinen


Activision Blizzardin ärtyneet työntekijät tekivät historiaa – Yhdysvaltojen ensimmäinen suuressa pelitalossa järjestäytynyt ammattiliitto on syntynyt

Yhdysvaltojen ensimmäinen suuressa pelitalossa järjestäytynyt ammattiliitto on saanut syntynsä. Järjestäytymisen takana on 28 ihmisen joukko, jotka toimivat laadunvarmistuksen parissa vaikuttavina pelitestaajina Activision Blizzardin omistamassa Raven Software -studiossa.

Lue koko uutinen


Nämä pelit saapuivat tällä viikolla – avaruusduunareita, eliittitarkka-ammuntaa sekä 2000-luvun unohdettu tasoloikkasankari

Tällä viikolla oli aika muun muassa loikkia, purkaa, ammuskella ja urheilla. Viikon pelijulkaisuantiin kun mahtui osaksi niin Kao the Kangaroon paluuta, valmistumisen kokenut Hardspace: Shipbreaker, uusin Sniper Elite -sarjan osa sekä Ubisoftin tuore ilmaispeli Roller Champions. Muun muassa Pac-Manin pitkää taivalta juhlittiin sitäkin tuoreella kokoelmalla.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Lisää luettavaa