Joskus rukouksiin vastataan – Dragon's Dogma 2 on tulossa! / Uutiset / pelaaja.fi

Joskus rukouksiin vastataan – Dragon's Dogma 2 on tulossa!

17.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Dragon's Dogma, Dragon's Dogma 2, Capcom, RE Engine, Daigo Ikeno, Kenichi Suzuki, Hideaki Itsuno, Drgaon's Dogma II

Capcom on vahvistanut toimintaroolipeli Dragon's Dogma 2:n olevan virallisesti työn alla.

Paljastus tapahtui tuoreessa Dragon's Dogma -sarjan kymmenvuotisjuhlalähetyksessä, jossa alkuperäisen pelin ohjaaja Hideaki Itsuno viettää suurimman osan ajasta muistellen tapahtumia, jotka johtivat sarjan syntyyn. Lopussa kehittäjä vahvistaa kuitenkin t-paidan paljastamalla, että Dragon's Dogma 2 on vihdoin tekeillä.

Capcomin mukaan jatko-osaa kehitetään uusimmista Resident Evileista tuttua RE Engine -pelimoottoria käyttäen ja että Itsunon ohella useampi muu Dragon's Dogma -veteraani on myös mukana uuden pelin työstössä. Näihin lukeutuvat muun muassa taiteellisen puolen vetäjä Daigo Ikeno ja kenttäsuunnittelija Kenichi Suzuki.

Minkäänlaista kuvamateriaalia Dragon's Dogma 2:sta ei ole vielä julkistettu. Myöskään alustoja tai julkaisuajankohtaa ei ole tuotu esille.

Alkuperäistä Dragon's Dogmaa voipi muistella lukaisemalla vaikkapa Pelaaja-lehden arvostelun pelistä vuodelta 2012.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PhceeTherion kuva
PhceeTherion

Aivan huippua, vuoden paras pelijulkistus! Ei ole ihan heti tulossa, mutta ehdinpähän vetää ykkösen läpi vielä neljännen kerran ja se samankaltainen kiinnostava tapaus Arise(n) of Awakener julkaistaan todennäköisesti aikaisemmin kuin innoittajansa virallinen kakkososa.

Käyttäjän Akki kuva
Akki

Ihan kiva uutinen! Muistan ihan pitäneeni ensimmäisestä Dragon's Dogmasta. Mielenkiinnolla odotellen tulevia uutisia peliä koskien.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Todella odotettu uutinen! Ensimmäistä Dragon´s Dogma tuli pelattua aikanaan PS3 varmaan 200h verran. Kun Dark Arisen versio julkaistiin, se tuli platinoitua. :)

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Kivahan se, että tälle saatiin viimein varmistus, mutta olisivat nyt edes jotain maistiaisia voineet tarjota.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Dragon's Dogma on upeassa Humble Bundlessa sellaisten pelien kuin Monster Hunter Worldin ja Devil May Cry 5:n + monien muiden kanssa yhteishintaan alle 20€. CAPCOM 2022 Humble Bundle

Nostoja