Kaksi uutta ilmaiskarttaa saapuivat Battlefield V:een / Uutiset / pelaaja.fi

Kaksi uutta ilmaiskarttaa saapuivat Battlefield V:een

3.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Battlefield V, battlefield, kartta, Lofoten Islands, Provence, DICE, EA

Battlefield V:n taistelukenttien joukkoon on saatu lisäystä tällä viikolla. Viimeisimmällä 4.4-päivityksellä peliin ovat liittyneet ilmaiseksi Lofoten Islands ja Provence, jotka tarjoavat sotaa taas tosin pienemmässä mittakaavassa.

Molemmat kartat ovat käytettävissä Squad Conquest- ja Team Deathmatch -tiloissa, eikä niissä ole sijaa ajoneuvoille. Provencea on kuvailtu DICEn toimesta nopeatempoiseksi ja kaoottiseksi paikaksi, jossa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta konepistoolit ja haulikot muodostuvat todennäköisesti ratkaisijoiksi. Lofotenissa menon luvataan olevan yhtälailla nopeaa, mutta yhteenottojen etäisyyksissä pitäisi olla enemmän vaihtelua.

Vastaisuudessa DICE on luvannut keskittyä taas enemmän suuremman luokan taistoihin.

Päivityksen mukana Battlefield V:n Career Rank -kattoa nostetaan vielä myös tasoon 500. Seuraavan parin viikon aikana pelissä saadaan sen myötä käyttöön vielä lisäaseet Panzerbusche 39 ja Breda M1935 PG.

Tasapainotuksista ja muista viilauksista voi lukea lisää Battlefieldin foorumeilta.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jokohan olisi korjattu achievementit? Pelin parissa olen viihtynyt ilmankin mutta olisihan se kiva että nekin sieltä avautuisivat kun tavoitteet on saavutettu. Nyt ne eniten aikaa vievät ei nimenomaan toimi, kuten se, että saa hahmot ja oman tilin tietylle levelille. Tuo tuli jo saavutettua ajat sitten mutta laskuri ei ole laskenut niihin mitään.

EDIT: Kävin lukemassa ja näyttäisi olevan korjaus tehty. Pitääpä käydä tarkistamassa täytyykö kaikki tehdä alusta vai napsahtaako jo saavutetut jutut heti tauluun. Yksi tuolta tosin puuttuu, jonka varmasti jo sain ja näkyi jopa ruudulla mutta on silti yhä lukittu, eli bugittaa kuten nuo muutkin. Ajoneuvolla viiden vihollisen päälle ajaminen, jonka sain kahdessa eri osassa. Tuo bugihan aina resetoi edistymisen kun lähtee eri serverille, joten nuo on mahdollista saada jos ei käy pois serveriltä välillä. Mikä vaatisi päiväkausia pelaamista pääosassa noista.

Nostoja