Vuonna 2016 alun perin julkaistu ja edelleen suuressa suosiossa oleva kauhumoninpeli Dead By Daylight on saamassa elokuvaversion. 

Elokuva-adaptaation tuottajina toimivat kauhugenren laajasti tunnetut luottotekijät Jason Blum ja James Wan. Elokuva totetutaan heidän tuotantoyhtiöidensä Blumhousen ja Atomic Monsterin kautta.

Blum ja Wan keskittyvät seuraavaksi etsimään elokuvalle käsikirjoittajaa sekä ohjaajaa. He kertovat kuitenkin olevansa luottavaisia siitä, että sopiva ja asiantunteva työryhmä saadaan kasaan.

Tuottajakaksikko sekä alkuperäisen pelin kehittelijästudio Behavior Interactive ovat kaikki innoissaan käynnistyneestä yhteistyöstä ja odottavat lopputuloksen muotoutuvan kauhun ystäviä miellyttäväksi katselukokemukseksi. Wan kuvaileekin karmivia tappajahahmoja sisältävää ja toimivalla kauhutunnelmalla höystettyä peliä täydelliseksi lähdemateriaaliksi elokuvasovitukselle.

Elokuvan tarkempi tuotanto- ja julkaisuaikataulu muovaantuvat vielä myöhemmin.

Dead By Daylightia pääsee pelaamaan kattavasti PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series -konsoleilla, Nintendo Switchillä, mobiililla sekä pc:llä.

Alla pelin traileri.

Lähde: Dead By Daylight, Variety

Lisää luettavaa