Kehittäjä selventää Dying Light 2:n 500 tunnin kestoa - päätarinan läpipeluu kestää 20 tuntia / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä selventää Dying Light 2:n 500 tunnin kestoa - päätarinan läpipeluu kestää 20 tuntia

11.01.2022 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
4
Dying Light 2, Techland

Kehittäjä tarkensi Dying Light 2:n kestoa.

Techland kertoi viikonloppuna Dying Light 2: Stay Humanin sisältävän 500 tuntia pelattavaa. Vaikka studio tarkensi kyseessä olevan pelin täyteen suorittamiseen kuluvan ajan, aiheutti ilmoitus väärinkäsityksiä ja negatiivisen kuohahduksen. Yleisö kritisoi Techlandia järjettömän pitkän läpäisyajan vaatimisesta, joten studio kiirehti tarkentamaan viestintäänsä.

Dying Light 2:n päätarinan läpipeluun kerrotaan ottavan noin 20 tuntia. Kaikkine sivutehtävineen pelin pitäisi olla kahlattu läpi noin 80 tunnissa. 500 tuntia peliin saa uppoamaan siinä tapauksessa, että koluaa päätarinan ja sivutehtävien lisäksi läpi kaikki mahdolliset loppuratkaisut, koko kartan sekä kaikki vuoropuhelut ja etsii jokaikisen keräilyesineen.

Dying Light 2: Stay Human julkaistaan helmikuun 4. päivänä pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille ja Switchille.

Lähde: Techland (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

No, eihän tuossa ollut kuin 25-kertaisesti liioittelua.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus Refloni

No, eihän tuossa ollut kuin 25-kertaisesti liioittelua.

En nyt tiedä liioittelusta. Sanoivat alunperinkin että 500h on 100% läpäisy ja pelkkä tarina on kymmeniä tunteja. Selvensivät vaan asioita.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Ei tuo 500 tuntia kuulosta mahdottomalta - jos pelissä on useita vaihtoehtoisia loppuja, jotka perustuvat pelin aikana tehtyihin valintoihin ja keskusteluihin niin jo se saattaa helposti tuplata tuon läpipeluun tarvittavan ajan. Ja jos pelimaailma on nykytyyliin valtava, niin siinä vaelteluun ja sen tutkiskeluun saa helposti palamaan paljon ylimääräistä aikaa. Lisätään tähän vielä mahdolliset tukikohtarakentelut tai muu craftaaminen, niin äkkiä se peliin upotettu tuntimäärä kasvaa valtavaksi.

Ei ihmisiä ole haitannut satojen tuntien käyttäminen esim Skyrimiin, joten miksi tämä olisi tämänkään pelin kohdalla sen kummempi ongelma.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Awesome. 20-40 tuntia kuulostaa hyvältä, päätehtävät ja muutama sivutehtävä.

Nostoja