Kesäkuun PlayStation Plus -peleistä saadaan ensimmäinen suupala jo huomenna 26. toukokuuta. Sony on nimittäin ilmoittanut, että kyseisestä päivästä alkaen Plus-jäsenet voivat poimia haltuunsa Call of Duty: WWII:n.

Sony ei ole kertonut syytä, miksi toisen maailmansodan Call of Duty tuodaan tällä tavoin erikseen jakeluun. Lisätietoja kesäkuun muusta Plus-annista yhtiö on luvannut tiedottaa myöhemmin tällä viikolla.

Call of Duty: WWII julkaistiin alkujaan syksyllä 2017 ja se oli Call of Duty: Advanced Warfaren myöskin tehneen Sledgehammer Gamesin käsialaa. Seuraavan Call of Dutyn olisi määrä olla senkin Sledgehammerin tekemä, joskin huhut ovat kertoneet, että hankkeessa olisivat olleet mukana tällä kertaa lisäksi niin Black Ops -tekijä Treyarch kuin Raven Software.

Uuden pelin paljastuminen lienee aivan nurkan takana, sillä sen ohella, että huhut Call of Duty: Black Ops Cold War -nimisestä hankkeesta ovat kiihtyneet, on Call of Duty: Warzone alkanut myös vihjata uudesta mahdollisesta räiskyttelystä. Uusi Call of Duty on paljastettu tavanomaisesti muutenkin näin loppukeväästä.

Lähde: PlayStation Europe (Twitter)

Lisää luettavaa