Klassikkoräiskintä Perfect Dark palaa Tomb Raider -kehittäjien avustuksella / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkoräiskintä Perfect Dark palaa Tomb Raider -kehittäjien avustuksella

24.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Microsoftin viime vuonna paljastama uusi Perfect Dark -peli on saanut lisävahvistuksia kehitykseensä.

Uuden Perfect Darkin kerrottiin alun perin olevan puhtaasti Microsoftin oman The Initiative -studion käsialaa, mutta nyt studio on paljastanut saavansa kehitysapua Square Enixin Crystal Dynamics -studiolta. Crystal Dynamics tunnetaan parhaiten Tomb Raider -pelisarjasta, jonka pääasiallisena kehittäjänä studio on toiminut vuoden 2006 Tomb Raider: Legendistä saakka. Studion viimeisin peli on hieman heikomman vastaanoton viime vuonna saanut Marvel's Avengers. 

The Initiativen ja Crystal Dynamicsin väliltä löytyy kytköksiä jo entuudestaan, sillä The Initiativen perustaja Darrel Gallagher toimi aikaisemmin myös Crystal Dynamicsin vetäjänä. The Initiativen leivissä työskentelee myös vuoden 2013 Tomb Raiderin ohjaajana toiminut Daniel Neuburger.

The Initiativen Twitter-tilillä viestin mukaan Perfect Darkin kehitystyö on edelleen alkuvaiheissaan, eikä pelille ole vielä annettu julkaisuaikataulua. Perfect Darkista ei muutenkaan ole paljastettu juuri mitään viimevuotista julkistustraileria lukuunottamatta.

Lähde: The Initiative

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Olen pohtinut kovasti mikä tekee Perfect Darkista pelin, joka tuntuisi jatkolta N64:n legendaariselle ensimmäiselle osalle. En oikeastaan keksi juuri mitään, sillä varsinaisesti se ensimmäinen pelikään ollut kuin kokoelma agenttikliseitä ja maailman pelastamista, jonka erotti aikanaan Raren lahjakkuus repiä N64:sta kaikki tehot irti ja peli oli muutenkin superhyvä, jossa viholliset reagoivat osumiin monipuolisesti.

Sinänsä aivan sama onko nimi Perfect Dark, koska tämä on loppujen lopuksi yksi uusi scifistinen räiskintä. Ei Joanna Darkilla ollut persoonaa tai muutkaan hahmot jääneet mieleen, minkä todistaa Perfect Dark Zero, jossa ei ollut mitään ekan osan fiilistä. Peli voi olla hyvä, mutta en ole sitä nimen vuoksi ostamassa.

Nostoja