Microsoftin viime vuonna paljastama uusi Perfect Dark -peli on saanut lisävahvistuksia kehitykseensä.

Uuden Perfect Darkin kerrottiin alun perin olevan puhtaasti Microsoftin oman The Initiative -studion käsialaa, mutta nyt studio on paljastanut saavansa kehitysapua Square Enixin Crystal Dynamics -studiolta. Crystal Dynamics tunnetaan parhaiten Tomb Raider -pelisarjasta, jonka pääasiallisena kehittäjänä studio on toiminut vuoden 2006 Tomb Raider: Legendistä saakka. Studion viimeisin peli on hieman heikomman vastaanoton viime vuonna saanut Marvel’s Avengers. 

The Initiativen ja Crystal Dynamicsin väliltä löytyy kytköksiä jo entuudestaan, sillä The Initiativen perustaja Darrel Gallagher toimi aikaisemmin myös Crystal Dynamicsin vetäjänä. The Initiativen leivissä työskentelee myös vuoden 2013 Tomb Raiderin ohjaajana toiminut Daniel Neuburger.

The Initiativen Twitter-tilillä viestin mukaan Perfect Darkin kehitystyö on edelleen alkuvaiheissaan, eikä pelille ole vielä annettu julkaisuaikataulua. Perfect Darkista ei muutenkaan ole paljastettu juuri mitään viimevuotista julkistustraileria lukuunottamatta.

Lähde: The Initiative

Lisää luettavaa