Kokonaan uusi Blizzard-universumi odottaa – selviytymispeli paljastui Warcraft-pelitalolta / Uutiset / pelaaja.fi

Kokonaan uusi Blizzard-universumi odottaa – selviytymispeli paljastui Warcraft-pelitalolta

25.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
survival, selviytyminen, Blizzard Entertainment, Blizzard, Activision Blizzard,

Blizzard Entertainment valmistautuu seuraavaan aluevalloitukseensa, sillä pelitalo on vahvistanut työstävänsä täysin uutta selviytymispeliä.

Pelihankkeella ei ole vielä virallista nimeä, mutta Blizzardin mukaan konsoleille ja pc:lle suunnitteilla oleva teos ei perustu mihinkään yhtiön jo olemassaolevaan universumiin. Yksityiskohdat ovat noin muutenkin vähissä, joskin pientä kiusoittelua se on tehnyt kahdella taidekuvalla, jossa esiin nousevat niin fantasiaelementit kuin viittaus moderniinkin elämään.

Projekti on vielä erittäin varhaisessa vaiheessa, sillä pelin julkistus tapahtui käytännössä ison työpaikkailmoituksen muodossa. Blizzardilta kerrotaan, että hakusessa projektiin on parhaillaan muun muassa niin insinööriosaamista, tasosuunnittelijoita kuin runsaasti erilaisia taiteilijoitakin.

– Pidätkö selviytymispeleistä? Haluatko liittyä osaksi kokeneista kehittäjistä koostuvaa ryhmää varhaisessa vaiheen olevaan uuteen maailmaan sijoittuvaan projektiin ja auttaa näin kirjoittamaan uuden luvun Blizzardin tarinassa, työpaikkailmoituksessa kysytään.

Uuden projektin paljastuminen on tapahtunut vain viikko sen jälkeen, kun Microsoft ilmoitti olevansa aikeissa ostaa Activision Blizzardin. Parhaillaan Blizzardin tiedetään työstävän myös uusina isompina pelitapauksina ainakin Overwatch 2:ta ja Diablo IV:ää.

Lähde: Blizzard Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

hienoa. odotellaan varovasti.

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Tekisivät nyt ensin valmiiksi sen Diablo 4:n. Sitäkin on taidettu työstää jo 4 vuotta eikä ilmeisesti ole tulossa tänäkään vuonna ulos.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Onko Blizzardilla aivovuoto niin pahaa ja uusien työntekijöiden värvääminen niin vaikeaa että väkeä ei ole eikä saada tämän projektin toteuttamiseen ilman että se julkistetaan tällä tapaa koruttomasti?
Mikään normaalissa tilassa oleva firma ei julkistaisi tulevia projekteja tällä tavalla.

Käyttäjän Tumpipi kuva
Tumpipi

Todellinen "selviytymispeli" on työskennellä Blizzardilla.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Lahis

Onko Blizzardilla aivovuoto niin pahaa ja uusien työntekijöiden värvääminen niin vaikeaa että väkeä ei ole eikä saada tämän projektin toteuttamiseen ilman että se julkistetaan tällä tapaa koruttomasti?
Mikään normaalissa tilassa oleva firma ei julkistaisi tulevia projekteja tällä tavalla.

Ihan fiksu markkinointitapa. Annetaan sen verran tärppiä pelitoimittajille, että näillä on syy kirjoittaa asiasta uutinen, jolloin ei tarvitse rahaa vastaan hommata mainostilaa samoista alan medioista.

Eihän tuo oikeasti paljasta käytännössä mitään. Kunhan saavat median ja ihmiset levittämään heidän työpaikkailmoitustaan... ilmaiseksi. Peli tulee ehkä joskus, mutta tuskin sitä edes samaksi siinä vaiheessa enää tunnistaa.