Kokonaan uusi Contra-räiskintä paljastui – klassikkopeleillä kyllästetty kokoelma saatavilla nyt / Uutiset / pelaaja.fi

Kokonaan uusi Contra-räiskintä paljastui – klassikkopeleillä kyllästetty kokoelma saatavilla nyt

11.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Konami on tuomassa kokonaan uuden Contra-sarjan osan maailmaan. Nintendon uusimman Direct-lähetyksen yhteydessä valokeilaan on noussut syyskuun 26. päivä Switchille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Steamiin ilmestyvä Contra: Rogue Corps.

Klassisesta Contra-kaavasta poiketen Contra: Rogue Corps ei ole kaksiulotteinen toimintaloikinta, vaan keskittyy ylhäältä kuvattuun räiskeeseen. Yhteistyömahdollisuus ei ole sentään kadonnut mihinkään, vaan paukuttelemaan päästään yhteensä neljän pelaajan voimin ja myös kilpailullista pelaamista tuetaan.

Pelattavaksi Rogue Corps antaa neljä omilla erikoiskyvyillään varustettua hahmoa. Näitä päästään myös tehostamaan matkan varrella niin kuin näiden käytössä olevaa aseistustakin.

Klassisemman Contran ystäville Konami julkaisi tänään tiistaina vuorostaan Contra Anniversary Collectionin. Paketti on saatavilla 20 eurolla niin PlayStation 4:lle, Switchille, Xbox Onelle kuin pc:lle. Sen pelitarjonnasta voi lukea enemmän aiemmasta uutisestamme.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Yllätys tosiaan, ei ehkä mieluinen koska peli ei kuvamateriaalin kauttaa vakuuttanut. Olen varma että se on parempi kun C: the Contra Adventure ja Contra: Legacy of War, mutta nuo pelit sattuu olemaan sarjan pohjanoteerauksia, eikä Neo Contra joka myös oli tämän pelin tapainen pelattavuudeltaan ole mikään pidetty PS2 klassikko.

No jaa, ainakin voi pelata niitä hyviä Contria kokoelmapaketissa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, ei vakuuta meikäläistäkään. Saman genren edustajia on muutenkin saatavilla sen verran, että ei tämä ensimmäiseksi ostoon menisi.

Nostoja