Kuinka Xbox syntyi ja mitä sitten tapahtui – katso nyt ilmainen dokumenttisarja Microsoftin 20-vuotiaasta pelivaltakunnasta / Uutiset / pelaaja.fi

Kuinka Xbox syntyi ja mitä sitten tapahtui – katso nyt ilmainen dokumenttisarja Microsoftin 20-vuotiaasta pelivaltakunnasta

13.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Power On, Xbox, Microsoft, dokumentti, Ten100,

Xboxin 20-vuotista taivalta juhlistava dokumentti Power On: The Story of Xbox on nyt ilmaiseksi kaikkien kiinnostuneiden katseltavissa.

Kuudesta noin 40 minuuttia pitkästä jaksosta koostuva dokumentti käy läpi Xboxin tarinaa aina Microsoftin konsoliprojektin syntyhetkistä Xbox 360:n ja Xbox Onen onnistumisiin ja kompastumisiin. Muun muassa Microsoftin epäonnistunutta yritystä ostaa Nintendo sivutaan matkan varrella.

Sarjan on tuottanut yhteistyössä Microsoftin kanssa Los Angelesissa vaikuttava Ten100-studio, joka on aiemmin ollut mukana työstämässä esimerkiksi ESPN urheiludokumenttisarja 30 For 30.a ja tehnyt myös Dota 2 -joukkue Team OG:sta kertovan dokumenttielokuva Against the Oddsin.

Sarjan voi katsella muun muassa suoraan YouTubesta. Ohessa onkin upotettuna kaikki sen jaksot.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Oli ihan mielenkiintoista katsottavaa, sai hyvän silmäyksen siihen kuinka monet asiat ovat loppujen lopuksi pienestä kiinni.

Nostoja