Kuningas Arthurin synkkä paluu saakin odottaa – Knight's Tale myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Kuningas Arthurin synkkä paluu saakin odottaa – Knight's Tale myöhästyy

12.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Neocore Games, King Arthur: Knight's Tale, King Arthur, SRPG, strategia,

Tänään tiistaille luvattu taktinen roolipeli King Arthur: Knight's Tale antaakin odottaa varhaisjulkaisuaan vielä tovin pidempään. Kehittäjä Neocore Games on vahvistanut, että pelin early access -debyytti osuu Steamissa nyt tammikuun 26. päivälle.

– Vaikka tiedostammekin, että early access -nimeä käytetään syystä, haluamme silti varmistaa, että kaikki on hiottua ja bugit on liiskattu ennen kuin aloitatte seikkailunne Avalonissa. Tähän tarvitsemme hieman lisää aikaa, Neocore Gamesin suunnalta kerrotaan.

Kuningas Arthurin tarua tämän kuoleman jälkeen jatkava seikkailu olisi määrä saada valmiiksi vielä myöhemmin tämän vuoden aikana. Peli saapuu ensin pc:lle, mutta myös PlayStation 5- ja Xbox Series -versiot ovat työn alla.

Syksyllä julkistettu King Arthur: Knight's Tale sai marraskuussa taakseen noin 170 000 euron Kickstarter-tuen. Aiemmin unkarilainen Neocore on vastannut sellaisten pelien, kuten The Incredible Adventures of Van Helsingin ja Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyrin, kehityksestä.

Lähde: Knights Tale (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JussiJii kuva
JussiJii

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta peliltä