Taskuhirviöt ovat tehneet paluun Välimerellä sijaitsevalle Saroninlahdelle seitsemän kuukauden tauon jälkeen.

Kerroimme aiemmin viikonloppuna, kuinka 40 000 asukkaan Salamis-aarella asustavat Pokémon GO -fanit eivät ole voineet pelata ollenkaan peliä, sillä sen käyttämä karttadata oli pitkään virheellistä. Peli tulkitsi Salamisin olleen käytännössä veden alla, eikä näin ollen päästänyt pokémoneja vaeltelemaan sen sisuksiin. Se toimikin mielenkiintoisena muistutuksena siitä, miten yksittäisillä tavoilla asiat voivat mennä välillä ohjelmistokehityksessä pieleen.

Muutos saatiin viimein aikaan, kun paikallista yhteisöä edustava Reddit-käyttäjä Giannhsblazer nosti tapauksen Pokémon GO -yhteisön ja kansainvälisen mediankin tietoisuuteen viime viikolla. Giannhsblazer kertoo itse yrittäneensä ottaa yhteyttä kehittäjä Nianticin asiakastukeen, mutta sai lähinnä kehoituksen joko pelata muualla tai etsiä kovemmin. Saarelta löytyy hänen mukaansa satoja PokéStop-pisteitä.

– Olen iloinen voidessani kertoa, että yhteisömme jäsen avasi Pokémon GOn eilisiltana ja kohtasi suuren yllätyksen. Seitsemän pokémonittoman kuukauden jälkeen koko Saroninlahti — on jälleen kerran täynnä niitä, Giannhsblazer kirjoitti Redditissa nyt tiistaina. 

Lähde: Reddit, Eurogamer

Lisää luettavaa