Kuulemmeko vielä Silent Hillin kutsun? Konami ja kauhukehittäjä Bloober Team vahvistivat kumppanuussopimuksen / Uutiset / pelaaja.fi

Kuulemmeko vielä Silent Hillin kutsun? Konami ja kauhukehittäjä Bloober Team vahvistivat kumppanuussopimuksen

30.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
kauhu, Silent Hill, Konami, Bloober, Bloober Team, Layers of Fear, Blair Witch, The Medium, yhteistyö,

Puolalaiskehittäjä Bloober Team ja japanilaisjulkaisija Konami ovat lyöneet hynttyy yhteen "strategisen yhteistyösopimuksen" merkeissä.

Diilin myötä yhtiöiltä voidaan vielä jonkinlaista yhteistä kehityshanketta, joskin hirveästi muuten yksityiskohtia sen luonteesta ei ole annettu. Bloober tunnetaan ennen kaikkea kyllä kauhu- ja jännitysseikkailusta, kuten Layers of Fear, Blair Witch sekä Observer. Aiemmin alkuvuodesta sen spekulointiinkin olevan mahdollisesti vielä yksi seuraavista Silent Hill -sarjan jatkajista.

Varmuutta moisesta ei toki toistaiseksi vielä ole. Tiedotteissaan yhtiöt eivät ole halunneet suuremmin vielä edes vihjata, mitä yhteinen tulevaisuus voisi tuoda tullessaan.

– Tämä on historiallinen päivä ja minulle ja usean vuoden työn kulminaatio. Se, että Konamin kaltainen maineikas yhtiö on päättänyt ryhtyä strategiseen yhteistyöhön Bloober Teamin kanssa tarkoittaa, että me myös olemme liittyneen pelaamisen maailmanjohtajien joukkoon ja muuttuneet tasaveroiseksi kumppaniksi markkinoiden avaintekijöiden joukossa, Bloober Teamin johtaja Piotr Babieno hehkuttaa.

Bloober Teamin viimeisin teos on ollut Xbox Seriesille ja pc:lle tammikuussa suunnannut The Medium. Peli olisi määrä saada myös PS5:lle syyskuun 3. päivä.

Lähde: Bloober Team, Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja