Kyllä vain, Diablo II:n vanhat tallennukset toimivat Diablo II: Resurrectedissä / Uutiset / pelaaja.fi

Kyllä vain, Diablo II:n vanhat tallennukset toimivat Diablo II: Resurrectedissä

5.03.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Kyllä vain, Diablo II:n vanhat tallennukset toimivat Diablo II: Resurrectedissä

Blizzard Entertainmentin klassisen toimintaroolipelin nykypäivään uusiva Diablo II: Resurrected paljastettiin hiljattain Blizzcon-tapahtumassa. Julkistuksen yhteydessä jäi kuitenkin mieltälämmittävä yksityiskohta paljastamatta. Ehostus nimittäin tukee alkuperäisen version vanhoja pelitallennuksia vuosien takaa.

Vanhojen pelaajien mieliä varmasti lämmittävä ominaisuus tuli ilmi IGN:n tekemässä haastattelussa pelin tuottajan Matthew Cederquistin kanssa.

– Kyllä, pitäkää ne tallella! Kehitystyötä tehdessä pohdimme, saisimmeko vanhat tallennukset toimimaan. Me ikään kuin änkesimme ne mukaan ja se toimi! Mekin ajattelimme siinä vaiheessa, että tämähän on parasta ikinä, Cederquist myhäilee haastattelussa.

Cederquist ei kuitenkaan tarkentanut, miten ominaisuus käytännössä toimii, sillä pelin olisi tarkoitus myös tukea ristitallennusta eri versioiden välillä. Alkuperäiselle pelille varsin uskollinen ehostus nähdään tietokoneiden ohella niin PS5:llä, Xbox Seriesilla, PS4:llä, Xbox Onella kuin Swithilläkin asti.

Haastattelussa Cederquist kertoo myös, ettei runsaasta alustatarjonnasta huolimatta varsinaista ristipelaamista ole luvassa. Syynä tähän ovat muun muassa alustojenväliset erilaiset ohjaustavat. Myös pelin uusimiseen liittyviin haasteisiin ja ominaisuuksiinkin uppoutuvan haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan lähdelinkin kautta.

Diablo II: Resurrected julkaistaan näillä tiedoin vuoden loppuun menessä. Kiinnostuneet voivat hakeutua mukaan pelin alpha-testaajaksi sen kotisivuilla, mutta tarkkuutta matkaan: Blizzard äskettäin varoitteli pelaajia testeihin liittyvistä huijauksista.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Eipä kauheesti lämmitä, kun ne tallennukset pyyhkiytyivät kolmn kuukauden käyttämättömyyden jälkeen. :(