Lähteet: Seuraava Tomb Raider -peli seuraa Lara Croftia johtamassa tiimillistä haudanryöstäjiä – myös näyttelijää ollaan vaihtamassa

Huhut mylläävät uuden Tomb Raider -pelin ympärillä.

1.8.2022 08:00

Maksumuurin takana oleva Sacred Symbols -podcast on väitetysti saanut käsiinsä seuraavan Tomb Raider -pelin näyttelijäroolituksia varten käytössä olevan käsikirjoituksen, uutissivusto Video Games Chronicle raportoi.

Työnimellä Jawbreaker kulkevaa peliä kuvaillaan käsikirjoituksen mukaan nykypäivään sijoittuvaksi toimintapeliksi, jossa maata riivaa mystinen luonnonmullistus.

Lara Croftille etsitään peliä varten uutta ”autenttisen isobritannialaista”, noin kolmissakymmenissä olevaa näyttelijää, joista annetaan esimerkkeinä Emily Blunt ja Rosamund Pike. Rooliin sisältyy romanttisia kohtauksia toisen naishahmon kanssa.

Vuodetussa käsikirjoituksessa avarretaan pelin juonta seuraavanlaisesti:

Lara Croft on uransa huipulla. Poissa ovat ajat joina nuori, kokematon nainen selvitti perhehistoriaansa. Lara on päästänyt irti lapsuudestaan ja uppoutunut elämäntyöhönsä seikkailijana. Hänen legendaarinen uraansa on ylistetty jo lehdissä asti. Media on täynnä tarinoita seikkailuista, jotka ovat inspiroineet seuraavan sukupolven haudanryöstäjiä etsimään kalleuksia ympäri maailmaa.

Ainakin kahdella edellä mainituista ”uuden sukupolven ryöstäjistä” on puherooleja käsikirjoituksessa. Heidän nimensä ovat Devendra ja Tanvi, mutta hahmoja ei kuvailla nimiä pidemmälle.

Uusi seikkailu alkaa käsikirjoituksen mukaan tilanteesta jossa Lara törmää ensimmäistä kertaa niin isoon ongelmaan, ettei pysty hoitamaan sitä itse. Hän ei ole tottunut tekemään yhteistyötä muiden kanssa ja onkin kuin kala kuivalla maalla yhteistyötilanteiden tullessa eteen.

Tätä nykyä Embracer Groupin omistaman Crystal Dynamicsin seuraavan Tomb Raider -pelin ilmestymisaikataulu ole vielä selvillä. Sen kehittäminen on kuitenkin jo aloitettu ja paljastettu virallisesti viime huhtikuussa. Peli tulee rullaamaan Epic Gamesin uudenkarhealla Unreal Engine 5 -pelimoottorilla.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa