Usein oikeaksi osuneista vuodoistaan tunnettu Jeff Grubb on taas vauhdissa. Toimittaja kertoo uudessa podcast-jaksossaan harmillisista uutisista tuoreeseen palloilupeliin liittyen.

Roller Championsin kehitys lopetetaan pelin kolmannen kauden jälkeen, Grubb lainaa lähdettään.

Mikäli lähteen tiedot pitävät paikkaansa, on Ubisoftin urheilupelin päivät luetut. Vain muutama kuukausi sitten virallisesti julkaistun Roller Championsin kehitys on jatkunut jo pitkään, sillä vuonna 2019 julkistettu peli oli enemmän tai vähemmän julkisessa testauksessa useiden vuosien ajan.

Ilmaisten verkkopelien peruminen ei ole uutta Ubisoftille, sillä yhtiö sulki flopanneen Hyper Scape -battle royalensa vain vajaan kaksi vuotta sen julkaisun jälkeen.

Roller Championsin potentiaalinen kohtalo on mystinen, sillä Ubisoft kehuskeli juuri kuluneella viikolla järjestetyssä sijoittajapuhelussaan pelin pärjänneen Hyper Scapea paremmin. Ilmeisesti kehut eivät kuitenkaan kulje käsi kädessä suosion kanssa, sillä pelin katseluluvut ovat esimerkiksi Twitch-palvelussa pohjamudissa.

Ubisoft peruutti aikaisemmin tällä viikolla kehityksessä olleet Ghost Recon Frontline ja Splinter Cell VR -pelinsä sekä myöhästytti Avatar: Frontiers of Pandora -toimintaseikkailuaan. Uutisoimme tänään myös huhutusta Assassin’s Creed -myöhästymisestä, josta voit lukea lisää täältä.

Lähde: Xbox Era (podcast)

Lisää luettavaa