Pelijätti Ubisoft on perunut neljän työn alla olleen pelin julkaisun.

Yhtiö kertoi peruutuksista eilen uusimmassa osavuosikatsauksessaan. Perutut pelit ovat Ghost Recon Frontline, Splinter Cell -virtuaalitodellisuuspeli sekä kaksi julkistamatonta nimikettä.

Viime vuoden lopulla paljastetun Ghost Recon Frontlinen oli määrä olla ilmaiseksi pelattava verkkoräiskintäpeli pc:lle ja konsoleille. Ubisoft Bucharestin työstämä peli sai kuitenkin tyrmäävän vastaanoton jo julkistustilaisuutensa yhteydessä. Ghost Recon Frontlinen oli määrä saapua pelaajien ennakkotestiin jo lokakuussa, mutta kehittäjät kertoivat vain päivää ennen testijakson käynnistymistä viivästyttävänsä testaamista voidakseen tarjota parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Splinter Cell -virtuaalitodellisuuspeli paljastettiin vuoden 2020 Facebook Connect -tapahtumassa, mutta sen jälkeen pelin tiimoilta oli hiljaista julkisuudessa. Alusta alkaen virtuaalitodellisuuslaitteille suunniteltu Splinter Cell -peli jääkin toistaiseksi vain haaveeksi. Samaan aikaan Splinter Cellin kanssa paljastettu Assassin’s Creed -VR-peli on kuitenkin nähtävästi edelleen työn alla.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa