The Last of Us jatkaa katsojaennätysten rikkomista myös kolmannen jaksonsa kohdalla / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us jatkaa katsojaennätysten rikkomista myös kolmannen jaksonsa kohdalla

1.02.2023 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
8
The Last of Us jatkaa katsojaennätysten rikkomista myös kolmannen jaksonsa kohdalla

The Last of Us -suoratoistosarja esitti uusimman eli kolmannen jaksonsa tämän viikon maanantaina 30. tammikuuta. Jakso ylitti jälleen edellisviikon ennätyksellisen katsojamääränsä.

Tällä viikolla Joelin ja Ellien matkan pariin suuntasi HBO Maxissa hurjat 6,4 miljoonaa katsojaa. Tämä on 12 % enemmäin kuin kakkosjakson tulos (5,7 miljoonaa), joka puolestaan oli 22 % enemmän kuin avausjakson katsojamäärä (4,7 miljoonaa).

Kolmannessa jaksossa kirkkaimpiin parrasvaloihin pääsevät Nick Offermanin ja Murray Bartlettin esittämät Bill ja Frank. Jakson kerronta poikkeaa pelin tarinasta tähän mennessä selkeimmin, mutta sen tunteikkuus on saanut faneilta paljon positiivista palautetta.

The Last of Usin ykköskaudella esitetään vielä kuusi jaksoa. HBO myös uusi sarjan jo virallisesti toiselle tuotantokaudelle.

Alla kurkistus kolmannen jakson sisältöön.

Lähde: Variety

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Viltsu300 kuva
Viltsu300

Tässä hyvä arvostelu tuosta sontajaksosta.

Youtube...

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Hieno juttu, jakso onnistui erinomaisesti rakentamaan vaihtoehtoisen version Billin hahmosta ja kuinka hän valitsi tällä kertaa rakkauden eristäytymisen sijaan. Vaikka Billin ja Ellien kinastelua jäinkin kaipaamaan niin alkuperäinen peli on aina olemassa sitä varten ja tv-versio on hyvä keino syventää tarinan maailmaa.

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Samaa mieltä. Todella kaunis tarina ja erinomainen jakso!

Käyttäjän Tapio95 kuva
Tapio95

Ehdottomasti yksi parhaista tv-sarjan jaksoista mitä olen nähnyt moneen vuoteen. Aivan loistavasti kirjoitettu tarina ja näyttelijät tekivät erinomaiset roolisuoritukset.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Kauniisti kirjoitettu ja näytelty jakso, joka on sonnasta kyllä todella kaukana. Vaihtoehtoinen tulkinta, mikä toimi erittäin hienosti.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Loistava jakso oli. Ei tuntunut varsinaisesti The Last of Usilta, eikä vaikuttanut sarjan varsinaiseen tarinaan juuri millään tavalla, mutta toimi erinomaisesti käytännössä erillisenä lyhytelokuvana. Muilta osin sarja ei ole vielä ihan täysin vakuuttanut, mutta nyt odotan jatkoa uudella mielenkiinnolla.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1
Lainaus Viltsu300

Tässä hyvä arvostelu tuosta sontajaksosta.

[url="https://www.youtube.com/watch?v=fymKfuNeqtY&t"]Youtube...[/url]

Enemminkin sonta arvostelu hyvästä jaksosta.

Käyttäjän Kiki kuva
Kiki

Televisiosarjojen vahvuus verrattuna perinteisiin videopelikokemuksiin on juurikin mahdollisuus katsoa asioita eri hahmojen vinkkeleistä, sekä erinäisten ajanjaksojen sijoittaminen kerrontaan jokseenkin luontaisemmin. Mahtavaa että tässä ollaan kuljetettu tarinaa näitä tehokeinoja käyttäen, elikkäs tehty televisiota, eikä vain tyydytty toistamaan pelissä nähtyjä asioita... Mihin suohon ne useimmat adaptaatiot sitten tuntuvatkin jämähtävän.