The Last of Us -moninpeli on "yhtä suuri kuin mikä tahansa muu Naughty Dogin yksinpeli" – ensimmäinen taidekuva julki / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us -moninpeli on "yhtä suuri kuin mikä tahansa muu Naughty Dogin yksinpeli" – ensimmäinen taidekuva julki

10.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
The Last of Us, Factions, The Last of Us Part II, naughty dog, moninpeli, sony, PlayStation Studios, Neil Druckmann

Naughty Dog on tarjonnut ensimmäisen varovaisen silmäyksen sillä parhaillaan kehitteillä olevaan The Last of Us -moninpeliin.

Osana torstaista Summer Game Fest -lähetystä studion johtohahmo Neil Druckmann paljasti pelistä ensimmäisen taidekuvan ja vihjasi myös muutamista sitä koskevista ensimmäisistä yksityiskohdista. Druckmann muun muassa lupaa, että mittaluokaltaan pelin on määrä vastata Naughty Dogin tähän asti tekemiä yksinpelejä, eli kyse ei ole studiolle vain pienestä sivuprojektista. Odottaa sille sopii myös omaa tarinaansa, sille ominaista tarinankerrontaa ja kokemusta varten luotua uutta tapahtumapaikkaa.

Vielä aivan toviin moninpeliä ei kannata odottaa kuitenkaan ulos. Druckmann toteaa, että lisää Naughty Dogin on määrä kertoa teoksestaan vasta myöhemmin ensi vuonna. Peli itsessäänkin saa siis julkaisunsa vasta aikaisintaan ensi vuoden aikana.

Alkujaan Naughty Dogilla oli suunnitelmissa ujuttaa moninpeli osaksi jo parin vuoden takaista The Last of Us Part II:ta. Suunnitelmat sen suhteen kasvoivat kuitenkin niin mittaviksi, että projekti päätettiin itsenäistää.

Osana Summer Game Fest -lähetystä Naughty Dog ja Sony paljastivat PlayStation 5:lle ja pc:lle myös ensimmäisen The Last of Us -seikkailun uusivan The Last of Us Part I:n.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Odotan varovaisen skeptisenä. Parasta olisi, jos tästä voisi nauttia myös yksin pelaten, kuten Divisionista tai Outridersista. Siltikin on suuri mahdollisuus siihen, että tämä peli ei yksinkertaisesti ole minua varten kun se kerran on mitä ilmeisimmin jatkuvasti päivittyvä peli. Onneksi PS:llä on edelleen tulossa rutkasti yksinpelejä.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Either you die a fulfilling single player experience, or live long enough to see yourself turn into a survival battle royale game.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Factions oli loistava mutta en uskalla tai osaa odottaa tältä mitään ihmeellistä kaikkien tähän mennessä nähtyjen kuvauksien perusteella.

Jo se, että puhutaan tarinasta moninpelissä, viittaa johonkin GaaS-peliin, Divisionin/Destinyn kaltaiseen turhuuteen tai muuhun epäkiinnostavaan.

Minulle olisi riittänyt Factions nykyvehkeillä ja uusilla kartoilla.

Käyttäjän Akki kuva
Akki
Lainaus Lahis

Either you die a fulfilling single player experience, or live long enough to see yourself turn into a survival battle royale game.

Samoilla linjoilla olen kans. En kiellä, etteikö tässä voisi olla potentiaalia, mutta itselle ei oikein kolahda.

Käyttäjän ttgreat kuva
ttgreat

Isot on puheet. Mitä lie kuraa tulossa taas

Nostoja