League of Legends -sarja Arcane jatkuu Netflixissä toisella kaudella – teaser-video jo katsottavissa / Uutiset / pelaaja.fi

League of Legends -sarja Arcane jatkuu Netflixissä toisella kaudella – teaser-video jo katsottavissa

22.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
League of Legends, Arcane, Riot Games, Netflix, animaatio,

League of Legendsiin pohjautuva Netflix-sarja Arcane ei jää vain yhteen kauteen. Peli-ilmiötä hallinnoiva Riot Games vahvisti viikonloppuna lyhyellä teaserilla, kuinka Arcanen toinen kausi on parhaillaan tuotannossa.

– Olemme enemmänkin kuin iloisia Arcanen ensimmäisen kauden positiivisesta vastaanotosta ja teemme kovasti töitä Riotin ja [animaatiostudio] Fortichen kanssa tarjotaksemme toisen osan, sarjan vetäjät Christian Linke ja Alex Yee juhlistavat jatkon varmistaneella tiedotteella.

Kolmesta näytöksestä koostuneen sarjan ensimmäinen kausi debytoi suoratoistopalvelussa 6. marraskuuta ja sai viimeisimmät jaksonsa nyt viime viikonloppuna. Kukin näytös on ollut kolmen jakson mittainen eli kaikkiaan jaksoja on katsottavissa tällä hetkellä yhdeksän kappaletta.

Mennyt viikko oli muutenkin vauhdikas League of Legends -aiheisten tapahtumien osalta. Ensinnäkin julkaisunsa sai yllättäen kaksikin uutta sarjasta ammentavaa yksinpeliä, Ruined King ja Hextect Mayhem, joiden ohella kokonaan uusi toimintaseikkailu Song of Nunu paljastui sekin.

Jo tovin aikaa työn alla ollut League of Legends -taistelupeli Project L näyttäytyi sekin pitkästä aikaa.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Arcane meinasi jäädä katsomatta kun League of Legends ei moninpelinä kiinnosta tippaakaan, mutta IMBD-arvosana sattui silmään ja itselle sarja on ehkä paras länsimainen animaatiosarja koskaan. Riotin yksinpelitkin on wishliistillä tämän sarjan johdosta.

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Eka kausi oli varsin onnistunut ja koukuttava näin vain Legends of Runeterraa pelanneelle, animaation taso paikoin ihan hypnoottista seurattavaa. Onnistunut aluevaltaus.

Jayce on ällöpylly.

Nostoja