Legon ja Nintendon yhteistyö kantaa lisää hedelmää – rakenna oma Nintendo Entertainment System (PÄIVITETTY) / Uutiset / pelaaja.fi

Legon ja Nintendon yhteistyö kantaa lisää hedelmää – rakenna oma Nintendo Entertainment System (PÄIVITETTY)

14.07.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Lego, nintendo, konsoli

Päivitetty kello 15:10: Nintendo ja Lego ovat vahvistaneet virallisesti Lego Nintendo Entertainment System -rakennussetin. Reilun 2 000 palan ja noin 230 euron hintainen paketti julkaistaan samaan aikaan uuden Super Mario -sarjan kanssa eli 1. elokuuta.

Videoesittelyjä kokonaisuudesta on nähtävissä alta yhdessä muutamien kuvien kanssa.

Alkuperäinen uutinen: Nintendon ja Lego-yhtiön yhteistyö on kantamassa lisää hedelmää, uudet vuodot paljastavat.

Ensi kuussa ilmestyvän Super Mario -sarjan ohella Lego on tuomassa markkinoilla Nintendo Entertainment System -konsoliin pohjautuvan rakennussarjan. Virallisesti Twitterissä vasta kiusoitteluvideon muodossa esitellyn rakennussarjan kuvat vuodettiin verkkoon VJGamer-sivuston toimesta. 2 646 osasta koostuva sarja sisältää kuvien perusteella osat 8-bittisen Nintendo-konsolin, peliohjaimen, Super Mario Bros. -pelikasetin sekä retrotelevision mallien rakentamiseen. Konsoli sisältää aukeavan luukun ja televisiossa näkyvää kuvaa voi liikuttaa sivussa olevan kammen avulla.

Lego-konsolipaketin kerrotaan ilmestyvän 1. elokuuta 230 euron hintaan.

Lähde: Promobricks

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Tuolla hinnalla olisivat voineet jo lätkäistä mininessin piirilevyn ja ohjaimen mukaan, olisi saanut ihan toimivan lego nintendon

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä olisi ihan hiton hieno hyllyssä koristeena! Täytyykö tässä ostaa lapsen kanssa rakenneltavaa... Harmi vain, että tästä hyvin varmasti tulee keräilyharvinaisuus tai muuten vain suosittu, joten voi olla vaikea saada hankittua, varsinkaan muuhun kuin pyyntihintaan. Mikäli loppuu kaupoista niin tietää taas että on palstat täynnä ylihintaista Lego-NESiä.

Lainaus peliukk0

Tuolla hinnalla olisivat voineet jo lätkäistä mininessin piirilevyn ja ohjaimen mukaan, olisi saanut ihan toimivan lego nintendon

Selvästikään et tiedä mitä Legot maksavat, sillä ei tuo hinta tässä erityisen paha ole eikä todellakaan mitään lisiä olisi voinut tulla tällä hintaa mukaan - varsinkaan NES Classicia tai vastaavaa, jonka hinta on yksinäänkin aika iso.

Toki se rauta, mitä NES tarvitsee, ei kauhean kallista ole mutta ei toisaalta legotkaan varmasti ole oikeasti sen hintaisia valmistaa mitä niistä pyydetään.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Ei toi hinta ole paha verrattuna legojen määräämän. Legot ovat sen verran kestäviä, että kestävät sukupolvelta toiselle. Sikäli, mielellään niistä maksaa. Omat lapsuuden legot on hyvässä tallessa ja kiva kiitä on kasata lasten kanssa. Ihan kehittävää puuhaa legot myös ovat. Niin kauan kuin lapset jaksavat leikkiä niin sitä pitäisi tukea. Ja jos legojen kaasaminen on aikuisellekin mukavaa niin sen parempi.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Aikuiset legoharrastajat hankkivat lapsia vain perustellakseen harrastustaan

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Jos niin paljon legoja rakastaa, niin tuskin sitä varten tarvitsee lapsia hankkia. Toivoisin, että aikuisilla olisi sen verran rohkeutta, että uskaltaa kertoa mitä haluaa.

En ainakaan pelaamista perustele sillä, että haluan opettaa lapsia pelaamaan... kyllähän tämä on itselle harrastus josta pidän!

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus rautahuilu

Aikuiset legoharrastajat hankkivat lapsia vain perustellakseen harrastustaan

Ennemminkin "Aikuiset ostavat itseään kiinnostavia leluja ja perustelevat hankkivansa ne mukamas lapsilleen." Isosisko kertoi hiljattain kaveristaan, joka oli hankkinut tyttärelleen oikein ison Barbie-talon (jollaista ko. kaverilla tuskin oli ollut omassa lapsuudessaan)... Ja sitten tämä kaveri ja mun sisko olivat kuitenkin ne, jotka olivat ihan täpinöissään koko talosta ja näpertelivät sillä 😆. Se aiottu kohdeyleisö (muistaakseni n. 4-5 v tyttö) oli tyytynyt lähinnä kattelemaan sivusta... Vaan eiköhän se napero ole jo päässyt sillä talollaan leikkimään.

Kieltämättä minustakin aika tuju hinta tolla Lego-setillä, vaikka tiedänkin että Legot ovat yleisesti ottaen painonsa arvoisia kullassa. Tolla 230 egellä saisi tätä nykyä ihan oikeat mini Snessin ja Nessin, luultavasti jopa Playstation Classicin siihen lisäksi jostain alelaarista.

Noin lapsen näkökulmasta ajatellen, pitäisin itse pelikonsolit mieluummin pelikonsoleina ja Legot Legoina. Jos mulle olisi lätkäisty tämmöinen lahjapakettiin vaikkapa ollessani 8-vuotias, olisin ollut varmasti pettynyt. Parhaiten tää setti sopiikin just niille lapsenmielisille aikuisille, Lego-harrastajille ja/tai sitten niille perheille, joilta löytyy jo ennestään joku Nintendon pelikonsoli.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Jos joku pitää NESiä esteettisesti miellyttävänä, niin miksi ei vaan hankkisi sitä aitoa asiaa tai Classic Miniä hyllyään koristamaan? Säästösyyt ei ainakaan kelpaa perusteeksi tämän Lego-version hintaa katsottaessa.

Ei olisi tällainen setti ollut minullekaan mieleen silloin lapsena. Aika vähän tällaisilla näköisseteillä on minkäänlaista leikkipotentiaalia ja sitten jos vanhempi vielä tökkää tämän vain hyllyyn pölyttymään, niin kyllähän siitä katoaa kaikki kiehtovuus. Muistan itse lapsena katselleeni joskus kylässä, kun hyllyn päällä oli rivistö hienoja Lego-laivoja ja en voinut käsittää miksi ne vain seisoi siellä leikkien ulottumattomissa.