Lucasfilm Games -brändi tekee paluun "kirkkaan" pelitulevaisuuden edessä / Uutiset / pelaaja.fi

Lucasfilm Games -brändi tekee paluun "kirkkaan" pelitulevaisuuden edessä

12.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Lucafilm Games, Lucasarts, Lucasfilm, star wars, Tähtien Sota, Disney, George Lucas

Vuosien takaa tuttu Lucasfilm Games -nimi on tekemässä paluun. Lucasfilm on ilmoittanut, että sen pelihankkeet julkaistaan vastaisuudessa jälleen kyseisen brändin alla, minkä on määrä edustaa "kirkkaaksi" kuvailtua tulevaisuutta yhtiön pelitoiminnan suhteen.

– Lucasfilmin pelaamisperintö yltää vuosikymmenien taakse. Yhtiön ja kaukaisen galaksin siirtyessä uuteen ja ennennäkemättömään luovuuden vaiheeseen, on näin tekemässä myös Lucasfilm Gamesin -maailma, jota rakennetaan yhdessä alan hienoimpien studioiden kanssa, yhtiön suunnalta kerrotaan.

Ensimmäisenä brändiä kantaa keväällä julkaistava Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Lucasfilm Games -nimi tuli tutuksi alkujaan vuonna 1982 Lucasfilmin omana peliosastona, joka muuttui vuonna 1990 Tähtien sota -pelien ohella myös mainioita seikkailupelejä tehneeksi LucasArtsiksi. LucasArts-nimi hiipui laajalti päivänvalosta Lucasfilmin Disney-kauppojen jälkeen ja sittemmin Lucasfilmin pelitoiminta on keskittynyt nimenomaan sen nimikkeiden lisenssointiin varsinaisen pelinkehityksen sijaan. Toiminta vaikuttaisi jatkuvan samanlaisissa merkeissä vastaisuudessakin.

Lähde: Star Wars (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

"Everyone liked that"

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Haluaisin oikeasti uskoa tähän nousuun, koska Lucasfilms oli todella loistava pelistudio joskus. Vanhoja hyviä seikkalupelejä pelaa edelleen mielellään. Star Wars lentosimut oli aikanaan upeita. Tänä päivänä, hoh raelistina ymmärrän, että mahdollisuudet lupausten lunastamiseen ovat aika pienet.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Jos Maniac Mansioniin, Zak McKrakeniin, Fate of Atlantikseen, Monkey Islandiin, Sam & Maxiin tai Empire at Wariin ei tule jatkoa, niin palataan asiaan, sitten kun tulee.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus Kille

Jos Maniac Mansioniin, Zak McKrakeniin, Fate of Atlantikseen, Monkey Islandiin, Sam & Maxiin tai Empire at Wariin ei tule jatkoa, niin palataan asiaan, sitten kun tulee.

Taitaa olla ihan vain Star Wars pelien brändäystä varten tehty tämä nimen haudasta esiin kaivaminen.