Vuosien takaa tuttu Lucasfilm Games -nimi on tekemässä paluun. Lucasfilm on ilmoittanut, että sen pelihankkeet julkaistaan vastaisuudessa jälleen kyseisen brändin alla, minkä on määrä edustaa ”kirkkaaksi” kuvailtua tulevaisuutta yhtiön pelitoiminnan suhteen.

– Lucasfilmin pelaamisperintö yltää vuosikymmenien taakse. Yhtiön ja kaukaisen galaksin siirtyessä uuteen ja ennennäkemättömään luovuuden vaiheeseen, on näin tekemässä myös Lucasfilm Gamesin -maailma, jota rakennetaan yhdessä alan hienoimpien studioiden kanssa, yhtiön suunnalta kerrotaan.

Ensimmäisenä brändiä kantaa keväällä julkaistava Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Lucasfilm Games -nimi tuli tutuksi alkujaan vuonna 1982 Lucasfilmin omana peliosastona, joka muuttui vuonna 1990 Tähtien sota -pelien ohella myös mainioita seikkailupelejä tehneeksi LucasArtsiksi. LucasArts-nimi hiipui laajalti päivänvalosta Lucasfilmin Disney-kauppojen jälkeen ja sittemmin Lucasfilmin pelitoiminta on keskittynyt nimenomaan sen nimikkeiden lisenssointiin varsinaisen pelinkehityksen sijaan. Toiminta vaikuttaisi jatkuvan samanlaisissa merkeissä vastaisuudessakin.

Lähde: Star Wars (kotisivu)

Lisää luettavaa